Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ondóval mit kéne csinálni?
Az új kapcsolatomban nemrég oráloztunk először, túl sok tapasztalatom nincs, azaz mondhatni semmi. Na mikor elment a parom miutan szajjal kenyeztettem, lefogta a péniszrt hogy ne legyek olyan.... de én szívesen látnám egyszer milyen ha valaki elmegy és higy neki milyen az ondoja, nos hogy mondjam meg neki, hogy nem szükséges lefognia es hogy látnám szívesen. Az a gond hogy zavarba jovok es szegyenlos vagyok ilyeneket mondani...
20/L
A dolog nagyon egyszerű. Vedd kézbe a dolgokat szó szerint.
Verd ki neki a farkát te,és spricceltesd magadra, a melleidre vagy a szádba arcodra..ahova csak akarod. Megfog lepődni biztos milyen kis be vállalós vagy,de nagyon fog neki tetszeni elhiheted! :) Sok sikert és f...sz verést..!
Most jót nevettem. Én nem vagyok egy szégyenlős valaki, nem jövök zavarba szexuális témáktól, dolgoktól.
De az én barátnőm olyan az ágyban, mint egy utolsó kurvа, olyanokat szokott mondani, hogy néha tényleg zavarba hoz. De inkább azt mondom, kissé nem tudom hová tenni ezt a nyers stílust egy olyan lánytól, aki amúgy sosem káromkodik, illedelmesen viselkedik. De az ágyban olyan, mintha teljesen más ember lenne, nem gondolnád.
Szóval, hogy az ondóval mit kell csinálni, nálunk egyenesen azt mondja az asszony, hogy ,,lődd tele a számat/рuncimat/sеggеmet".
Néha nehéz a választás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!