Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok még csinálni?
25éves lány vagyok, lassan 2-éve vagyunk együtt a párommal
2-hete vagyok itthon ( itthonról dolgozok) ő autómentő úgyhogy neki nincs karantén elég sokat megy
1-hónapja nincs köztünk a puszin kívül semmi
Én már elég nehezen -bírom, próbáltam vele beszélni de gyorsan lerázza ezt a témát,hogy be hisztizzek
Nem szeretném ezért elhagyni, de már a falat kaparom...főleg,hogy itthon is vagyok.
Hogyan tudnám rávezetni?
Ha nem akarod megcsalni és egyébként jól megvagytok, akkor marad a kezed, meg a vibri, ezekkel azért kihúzod két igazi szex között. Ha váltani akarsz akkor beszélned kell vele, róla.
Egyébként sok nő van így, mert az utóbbi hetekben egekbe szökött a vibrátor vásárlás (lehet férfiak is vannak így csak nekik elég a kezük).
Ha puszit ad akkor a "lerázása" nem ok, hanem csak kifogás miért ne "kelljen". Ha huszonévesek vagytok és egy hónapja nincs szex akkor annak a kapcsolatnak az álmoskönyvek nem szoktak túl nagy jövőt jósolni...
Nem kell elhagynod, ha vége a járványnak úgyis ő fog előállni a farbával - valami mondvacsinált kifogással, hogy miért kellene lezárnotok a kapcsolatot. Lehet gonosznak tűnik amit írok, de sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!