Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a vastagság már lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a vastagság már lehet kellemetlen?

Figyelt kérdés

Előre mondom, hogy nem farokméregetésnek írom a kérdést ezért hossz inkább nem is írok...

Szóval az 5,5-ös vastagság már lehet kellemetlen, túl vastag egy olyan lánynak aki nem él túl gyakori szexuális életet? Tényleg attól félek, hogy fájni fog neki

2020. ápr. 4. 19:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi utsó! ;) bátrabban állok akkor neki a dolgoknak, majd hozzámtágul... csak már évek óta nem volt fiúval akkor is csak néhányszor
2020. ápr. 4. 20:16
 12/18 xKakashix ***** válasza:
100%
nekem 5-ös és nem árt így is a hosszabb előjáték mielőtt beraknám :D legyél gyengéd és miután rád tágul már jó lesz.. anál nálam 1 nővel volt igazán jó aki bírta, szóval oda nem árt sok síkosító esetleg tágító
2020. ápr. 4. 22:15
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Egy kicsit kellemetlen lenne már, de szeretem ha kicsit feszít.
2020. ápr. 4. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

Mi az, hogy hozzád tágul.

Ne legyél gyökér és legyen hosszú az előjáték, ujjazd sokáig.

Gondolom nem halsz bele

2020. ápr. 6. 16:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez mar nagyon vastag, nekem nagyon fajna. erdemes sikositot hasznalnotok, meg vigyazz nagyon a partneredre kozben 😏
2020. ápr. 16. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Akik itt méreteket irtak le, áruljátok el hogyan végeztétek a mérést. Átmérõ számadatokról beszéltek. Szabócentivel énis mértem már le, 15,5 centi a kerülete. Amit ha elosztok 3,14-el, nem egéssz 5 cm jön ki. Viszont ha a sima centit ráhejezem, esetleg ráis nyomom ahogy szerintem a legtöbbetek csinálja megvan az 6is...
2020. ápr. 16. 22:19
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
És ha kitágítottad szerencsétlen lány seggelyukát, nem fogja tudni vissza tartani a kakit? És az nem zavar ha szaros lesz a farkad?
2020. ápr. 16. 22:26
 18/18 anonim ***** válasza:

#16!

Létezik tolómérő is, és azzal csak kisebbet lehetne mérni, nagyobbat nem. 😉

2020. ápr. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!