Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a vastagság már lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a vastagság már lehet kellemetlen?

Figyelt kérdés

Előre mondom, hogy nem farokméregetésnek írom a kérdést ezért hossz inkább nem is írok...

Szóval az 5,5-ös vastagság már lehet kellemetlen, túl vastag egy olyan lánynak aki nem él túl gyakori szexuális életet? Tényleg attól félek, hogy fájni fog neki

2020. ápr. 4. 19:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szemelyfuggo, Tul vastag, de nem kellemetlen azert
2020. ápr. 4. 19:07
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Méretes vagyok én is de ha ésszel csinálod nem fog neki fájni

Anal másabb téma nyilván

2020. ápr. 4. 19:07
 3/18 A kérdező kommentje:
pedig lesz anál is, vagy ezek szerint inkább ne legyen?
2020. ápr. 4. 19:08
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Nemrég voltam egy prostinál, pici lány, nekem 18/4-es, és nagyott nézett, amikor beleült, rettenetesen szűk volt. Szóval puncifüggő.
2020. ápr. 4. 19:08
 5/18 A kérdező kommentje:
de a szűkösség nem függ attól, hogy ducibb vagy vékonyabb-e nem? :D
2020. ápr. 4. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A szűkösség nem függ attól, hogy duci vagy vékony a lány. Ez teljesen egyén függő.

Van olyan, aki bírja az 5,5-es vastagságot és van olyan, aki a vékonyabbat is nehezen bírja.

Az enyém 4,5 cm vastag, a mostani barátnőm bírja, neki bejött, de az előzőnek ez is vastag volt. Szóval nem csak attól függ, hogy ki milyen gyakran él szexuális életet.

2020. ápr. 4. 19:21
 7/18 A kérdező kommentje:
remélem akkor nem fog neki fájni, mert ez ellen tényleg nem tudok mit tenni :D köszi szépen ;)
2020. ápr. 4. 19:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl ez hatalmas lenne nagyon fájna. 4,5 cm max de már ahhoz is sok előjáték kell. Ami kellemes az a 3,5-4cm
2020. ápr. 4. 19:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
En 47 evesen sem birom a vastagat elvezni.
2020. ápr. 4. 20:02
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is ilyen vastag, és volt akinél az elején voltak gondok, mert nagyon feszítette, de idővel megszokta. Ha anált is szeretnél, ahhoz előbb azért vegyél egy tágítót.

Az irigyek most lepontozhatnak, mert itt tipikusan ez van ha valakinek jó, attól még ekkora marad 🤪

!

44F

2020. ápr. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!