Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol szoktatok sugarbaby-t...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktatok sugarbaby-t keresni?

Figyelt kérdés
Puncs.hu-n kívül van más alternatíva?

2020. ápr. 3. 12:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%
A való életben és más netes társkeresőkön is.
2020. máj. 18. 22:43
 12/33 anonim ***** válasza:
68%
#10, te hány meg milyen embereket ismersz, akiknek az órabére 100ezres nagyságrend? :D az ha napi 8 órával számolsz 20 munkanappal, 16M, évi 180 milla :D ez nem az órabéres kategória, hanem vállalkozó és árbevétel/nyereség inkább amit ilyen kategóriában csinálsz.
2020. jún. 6. 20:44
 13/33 anonim ***** válasza:
21%

#12: Mondom óránként és nagyságrend és bevétel. Senki nem beszélt órabérről.

És pont azért van rá kereslet, mert kevés ilyen ember van. Minél több a gazdag ember, annál magasabban van az átlag is, amivel már a nők nem érik be.

Hidd el, én 30-as sportos férfiként évek óta keresek budapesti lakhatásért sugar babyt különböző oldalakon és soha senki nem jelentkezett vagy mellé még komoly összegeket akart. Pedig nem vagyok az a Quasimodo kategória, mert akkor nem lett volna már több barátnőm életem során. Egyszerűen elszálltak az igények.

2020. jún. 6. 23:31
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy odaköltözteted magadhoz nem olyan vonzó, mert pont saját élete nem lesz, pénze szintén nem lesz szórakozni, mert azt nem kap, más pasihoz járni sem tud úgy, cserébe minden este rámásznál.

2020. jún. 6. 23:35
 15/33 anonim ***** válasza:
33%

#14: Minden csak attól függ, honnan nézzük. Rengeteg vidéki lány van, de még Budapesten is olyan, aki menekülne az alkoholista, züllött családjától és sokszor érettségi után egyből elmegy dolgozni, összeáll valami hasonló sráccal és ketten együtt költöznek albérletbe, ahol az egyikük fizetése csak arra megy, hogy legyen hol lakni.

Én férfiként nagyon örültem volna neki, ha annak idején a szüleim hasonló módon "eltartanak", hogy csak dolgoznom kell és a pénzt megtarthatom vagy magamra költhetem. Ma már nem itt tartanék, hogy "csak" lakhatást tudnék biztosítani.

Miért ne lehetne saját élete? Egyébként feltétel lenne a kölcsönös szimpátia, hogy ne úgy élje meg, hogy "minden este rámásznék" mert az nekem se jó, ha ezt az egészet teherként éli meg.

A másik, hogy sokkal jobban örülnék egy határozott életcélokkal rendelkező lánynak, már csak azért is, mert akkor azt érezném, hogy adtam neki valamit (a lakhatáson kívül), hozzásegítettem az önmegvalósításhoz és kevésbé tartanám a részemről önzőnek a dolgot. Nem pedig csak egy fanyalgó kis hercegnőcske léhűtő életét támogatnám. Ráadásul egy butuska csajnál, akinek bulika az élete szerintem a kölcsönös szimpátia se lenne meg.

De teljesen mindegy, mert mint mondtam, senki, tehát 0 jelentkező volt.

2020. jún. 6. 23:53
 16/33 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg attól függ, hogy honnan nézzük. Te onnan nem látod, én innen így látlak téged.

Amit te akarsz az simán lehetne párkapcsolat, egy tíz+ évvel fiatalabb lánnyal, azoknak meg 99%-át elriasztod azzal, hogy anyagiasnak mutatod a kapcsolatot, mert ők nem “q”-k.

2020. jún. 7. 00:00
 17/33 anonim ***** válasza:
26%
Én a zenei CD-men. Amúgy nem tudom, mit takar ez a kifejezés. Azt tudom, hogy cukor-baba. Sugar Baby love ...
2020. jún. 7. 09:12
 18/33 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem itt is tudnál talalni. Nekem nemrégen innen jött össze egy kedves Támogató Úriember :)
2020. jún. 7. 15:36
 19/33 Williamspear ***** válasza:
27%
Általában a Balatonban... De halhálóval megyek rá, mert horogra ritkán jön!
2020. szept. 2. 17:22
 20/33 anonim ***** válasza:
18%

Erre engem is érdekelne a válasz, most újra aktuális.. a puncs már nagyon felhígúlt, amikor onnan összejöttem egy lánnyal, még jobb volt, mostmár szinte csak krvak vannak

29/F

2020. szept. 17. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!