Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnal ha kiderülne, hogy a lanyod sugarbaby?
En is joghallgato vagyok, nekem csak vegigfutott az agyamon jogy mi lenne ha... de vegul nem ismerkedtem igy. Viszont belelatok es azt tudom mondani h attol meg h valaki jogot tanul nem biztos h ertelmes no. Rengeteg az idiota p..csa nalunk is a karon. Szerintem ezekbol sose lesz jo jogasz, de ez az en maganvelemenyem. Azert megy bele ilyenekbe mert idiota es nem is gondolkodik, mi lesz a jovo, milyen hatassa van a kesobbi kartierre stb. Sokan meg munkalehetosegert is szexelnek, hogy jo irodaba keruljenek jeloltnek. Hanyinger.
Kesobb ezt az illetot kene vedenie? Nos, hat ez csak akkor fordul elo ha a csaj buntetozni megy, amit ketlek. De ha buntetore menne akkor is eldontheti hogy kit ved es kit nem vallal el. De annak is keves az eselye hogy pont ez a pali bunozove valik. Inkabb ez az egesz akkor kinos ha az illeto is jogasz es kesobb majd kapcsolatba kerul vele a szakmaban. En felnek attol is hogy esetleg kitudodna rolam hogy penzert vagy mas elonyert szexeltem vele. Azert eznagy foltot ejthet. Ha valaki egy komoly ember es komoly karriert szeretne befutni, a maganeleteben sem engedheti meg a kicsapongast nagyon. Pl en is szeretem a szexet, volt tobb alkalmi kapcsolatom is, jogasz pasival is volt, de nem teszek olyat ami esetleg foltot ejthetne a karrieremen vagy a sajat erkolcsi meggyozodesemben.
A jogi egyetem raadasul nem is olyan draga kepzes, 300k/szemeszter. Ezt ma mar egy vegigdolgozott nyar alatt meglehet keresni (=2 honap fizu) es akkor nem kene prostitualodni. Persze ehhez tenni is kene ugyebar:) szerintem ezek a csajok kesobb se lesznek majd komolyan vehetok, mert szimplan ilyen a szemelyiseguk ami ki fog latszodni kesobb a munka vilagaban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!