Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te tapasztaltnak mondanád magad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te tapasztaltnak mondanád magad?

Figyelt kérdés

Mikor mondhatja el magáról az ember, hogy szexuálisan tapasztalt?

Egy nyílt, sok mindenre vevő partner társasága vagy több partner kell hozzá, mit gondoltok?

A tapasztalatot érthetjük akár arra is, hogy sok dolgot kipróbál az ember, de arra is, hogy mennyire hamar hangolódik rá az ember a másikra (ez több partner esetén úgy gondolom kialakul idővel).

Mit gondoltok?

2020. ápr. 2. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen. Kell hozzá 4 tucat partner.
2020. ápr. 2. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem, de itt gyakorin volt aki annak mondott:)

Ebben az évben 2 parntnerem volt, korábban nem váltogattam a partnereket. Mindkettő teljesen új szituáció, és nem is sikerült mindig jól kezelni. Egyik görcsös volt szex közben, félt, hogy elsül és emiatt nem nagyon engedhettem el magam, mert akkor neki vége volt. A másiknak nem állt fel...Mivel ilyet se éltem még át, ezt is nehéz volt jól kezelni. És még mennyi minden okozhatna meglepetést...

2020. ápr. 2. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki tartós kapcsolatba él, az nem biztos hogy tapasztalt, mert csak egy nővel van kapcsolatban,és mind nő másképp működik. Valószínű hogy akinek több van, az többfelől több tapasztalatot tud összeszedni.
2020. ápr. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!