Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha az unokatesódba szeretsz bele? Te el mondanád neki?
Figyelt kérdés
7 év van köztünk. A lány a fiatalabb. Úgy tudom a törvényeink szerint lehet a házasság, csak kockázatos a gyermek-vállalás.2019. ápr. 28. 15:54
1/5 anonim válasza:
Nekem ez a vérfertőzés kategória.
2/5 anonim válasza:
Ne az unokatesódnak mondd el, hanem egy pszichológusnak.
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom másod-unokatestvér esetén lehet engedélyt kérni házassághoz. Külön eljárás van rá. Első unkatestvérnél kizárt. Mindkét esetben nagy az esélye, hogy beteg gyerek szülessen.
Jobban teszted, ha megvárod míg elhal benned az érzelem iránta.
4/5 anonim válasza:
Unoka tesó vér szerinti rokon. Anyukád is vér rokon.
5/5 anonim válasza:
Hülyeséget írtok itt sorban. Egyenesági rokonok és vér szerinti testvérek között tilos a házasság, Egyenesági rokonok között a szexszuálisan kapcsolat is bűncselekmény. Unokatestvére esetében nincs szó sem bűncselekményről sem tilalomról, viszont a gyereknemzésnek vannak genetikai kockázatai főleg elsőfokú unokatestvére esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!