Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha a pasi nagyon-nagyon felizgatna benneteket szex előtt, aztán elővenne a nadrágjából egy 11 centis kukit?
A legtöbb nem szól majd rá semmit, csak látod hogy kb semmi kedve nem lesz az egészhez. Gyorsan lerendez aztán többet nem látod.
Előbb utóbb meg majd visszahallod hogy kicsi a farkad.
Mire oda kerül a sor kb tisztában vagyok a mérettel. Addigra màr volt ölelgetés, simogatás, megfogdostam pàrszor, tudom mire szàmíthatok. Nekem ez nagyon kicsi lenne, így el sem jutnánk az àgyig.
A legtöbb nőnek biztos elèg ennyi.
Kiszáradnék mint a sivatag és igyekszem nem mosolyogni és nem röfögni a nevetés rossz a folyástól
Azért egy 14-15 cm legyen már
Mert a 11cm csak csikló vakaró..
Nem kell bitang nagynak lenni
De a nőgyógyászati hüvelyi ultrahangos ketyere hosszabb.. Nem mondom h orgazmusom van tőle de hamarabb érzem azt a vácott mint a 11centis kinövést amit örülök hogy nem mertél faroknak hívni
🤦♀️😂😂😱😱😂😂😂
Kiszáradnék mint a sivatag és igyekszem nem mosolyogni és nem röfögni a nevetés vissza folyástól
Azért egy 14-15 cm legyen már
Mert a 11cm csak csikló vakaró..
Nem kell bitang nagynak lenni
De a nőgyógyászati hüvelyi ultrahangos ketyere hosszabb.. Nem mondom h orgazmusom van tőle de hamarabb érzem azt a vácott mint a 11centis kinövést amit örülök hogy nem mertél faroknak hívni
🤦♀️😂😂😱😱😂😂😂
Nos, én jártam így. Konkrétan nem tudom, mekkora lehetett, de amikor arra került a sor, hogy betegye, én csak morfondíroztam, hogy vajon bent van? Velem van a baj, h nem érzem? Mivan?? Mire lefordult rólam, hogy vége az aktusnak.
Még nem is ez volt a legnagyobb bajom, hanem hogy semmilyen más módon nem kompenzált. Orális szex? ujjazás? Dehogy, ki van zárva.
Nos, csalódás volt. Pedig velem igazán könnyű, 20 másodperc és végem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!