Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan küzdjem le a megfelelés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le a megfelelési kényszert a pasi irányába szex közben?

Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szempontból van megfelelési kényszered? Túl általános a kérdés - erre csak túl általános választ lehet adni (elengeded magad és nem görcsölsz rá, élvezed a pillanat varázsát).
2020. márc. 31. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne egy kicsit bővebben? Egyszerűen bízz magadban, ha meg van az egy hullámhossz akkor az ösztönök és a szeretet a szerelem a vonzódás elintéz mindent. Nekem is az elején pasi ként olyan elképzelései voltak hogy hú tuti órákon keresztül kell helyt "állni" de mikor igyekeztem a lány mondta még hogy "nyugi" ez nem verseny csak úgy kell csinálni ahogy jól esik. Ha meg nem úgy jön össze lehet nem passzoltok össze.
2020. márc. 31. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ezzel sokat foglalkozni, nem vagyunk egyformák szex közben, nincs ezzel semmi gond, csak az ehhez megfelelő partnert kell megkeresni.

Nekem volt egy párom, aki szóban olyanokat mondogatott, mintha domina akarna lenni majd szex közben, amikor meg szexeltünk, folyton arra várt, hogy olyan pozíciókba tegyem ami nekem jó, és csak arra koncentrál, hogy az én vágyaimat kielégítse, sőt, kiderült, hogy őt dugás közben a finom fenekelés még izgatja is, szóval nem vagyunk egyformák.

2020. márc. 31. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez diák-tanár viszony, akkor van értelme a kérdésnek. Szerelmi kapcsolatnál nincs.
2020. márc. 31. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt nézd hogy mi a jó neki, légy egy kicsit önző és arra kérd ami jó neked.

Élvezd agy neki hangot, a pasinak is tetszeni fog. A töbségnek.

2020. márc. 31. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Add magadat, ne másnak felelj meg, mond ki, te mire vágysz, tedd azt, ami neked tetszik. Ennyi. Ez nem önzőség, de ha nem mondod ki, amit szeretnél, annak nem is lesz foganatja.
2020. márc. 31. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj utána (olvass, nézz videokat, beszélgess) a pszichológiai vonalnak, hogy miben gyökeredzik a megfelelési kényszer, és azzal kezdj el foglalkozni.
2020. márc. 31. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!