Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erröl miért tette ezt a pasi gátlásosvolt, vagy unt engem?
Mondtam, hogy beleegyezek hogy oralisan kielégitem, es vegul azt akarta, hogy szopogassam a mellbimbóját amit megtettem mondjuk ilyet pasi azelöttnem kért tölem, es aztán valahogyfelállt neki, az se egyböl es aztan elélvezett hirtelen.
Elég régóta ismerjuk egymást többre számitottam több érzésre, stb
Hozzateszem, hogy túlsúlyos es arra gondoltam hogy gátlásos nemtudom, ha nem tudnam, hogy eddig mindig nökkel élt egyutt és van egy tini gyereke, azt hinnem hogy meleg a mellbimbómiatt
Miért akartad te szopogatni egy túlsúlyos figura farkát? Valld be mennyit fizetett érte? Te meg nyalogattad a csöcseit, mert ha írod túlsúlyo, akkor ott vannak csöcsök is egy férfinak. Most így belegondoltam valójában te milyen igénytelen lehetsz...
Vagy, ha túlsúlyos vagy te is akkor elnézést vagy netán ez a fétised.
Mi a faxert lenne meleg egy ferfi, ha erzekeny a mellbimboja.
Amugy gaz a szituacio tobbfelol is, de ezt nem foghatom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!