Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Egy ilyesmi pasi nagyon szexi?
Figyelt kérdés
Itt a konkrét kép róla [link]
Itt egy másik. A magasabbik ő [link]
Melyik képen tetszik? Vagy mindkettőn vagy egyiken sem?
2020. márc. 24. 19:09
4/12 anonim válasza:
Teste 5*-os, arcra viszont nagyon kisfiús.
5/12 anonim válasza:
Arcra bejön, a teste egyik képen sem tetszik, nekem ez már túl sok.
6/12 anonim válasza:
Álomkanyok ezek. Igazi tömőgépek.
9/12 anonim válasza:
Testre jó, arcra bájgúnár, személyiségre... - aki ennyit foglalkozik a testével hogy kockás hasra kipattintja magát az sokszor öntelt, egocentrikus (nem mindig "csak" úgy 90%-ban).
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó én is gyúrós pasi vagyok azért tudom, hogy milyenek a gyúrósak. Na de ha a teste bejön neked de az arca bájgúnár akkor külsőleg milyen összességébe? Komoly kapcsolatot nem akarnál ilyesmi fickókkal? Laza kapcsolatot? Persze mások véleménye is érdekel.
2020. márc. 24. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!