Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha bepisiltem szex közben?
Azt hittem volt már orgazmusom...hát most kiderült hogy még nem. Most volt az első.
A párom szerint nem pisi volt, hanem "spriecceltem" de iszonyat sok volt a folyadék.
En nagyon sokat iszom egy nap, szoval az en pisimnek se szaga se szine főleg a nap végén, igy arrol nem tudtam megállapitani hogy miaz, dehát en azota szégyellem magam. Sikaltuk es hajszáritoztuk a matracot utána. Szegyellem magam barátom előtt magam azóta, félek megint megtörténik és hogy kiábrandul emiatt..
Sztem sem pisi volt az. De nem ciki.
L
Ha pisi volt akkor sem ciki. Istenem hat ez barmikor eloforsulhat barkivel. Szoktak mondani hogy az orgazmust egy eros pisiles inger elozi meg de ne aggodjunk csinaljuk tovabb es jon a bumm. (En nem tudom nekem sose volt huvelyi orgazmusom)
Orulj hogy neked van. A baratod meg ugyis azt gondolja hogy spricc volt:D szoval nemis gazos ne aggodj:)
Beszélj erről a barátoddal. Itt mindenki csak azt tudja mondani h ő milyennek érezné.
Az én véleményem, hogy ha úgy meg tudok dugni egy nőt h annak megszűnne a kontroll a vizelet tartása felettakkor nagyon király lehetek.
A másik dolog meg azt te tudod mennyire kellhetett pisilni előtte utánna. Lehet h tényleg nem pisi.
Beszélj erről vele hogy hogyan élte meg. Lehet meg fogsz lepődni.
32F
Nekem is volt ilyen, aztán utána üvegbe vitte a párom szagolgatni , meg mutogatni a haverjainak, hogy a tökéletes tesű barátnője akinek nagy a melle és tökéletes segge van még spriccelve orgazmál is.
(privátra nem válaszolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!