Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki ezt bevallani,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ezt bevallani, mit lehet mondani, ha kérdik?

Figyelt kérdés

Hogy mikor szexeltem utoljára, feltéve ha akarok válaszolni....

Nö vagyok és rég szingli és rég szexeltem. Több éve . Mennyire nézek ki lúzernek, ha bevallom ezt, melyik férfi fogja ezt szexinek, menönek tartani ?

Szerintem szexualisan visszahúzó , de ha prostis vagyok az is ....

2020. márc. 25. 07:08
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a ferfiak szeretik, ha egy nö kapós, nem pókhálós
2020. márc. 25. 07:09
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem inkább izgató, mert akkor azt gondolom hogy ki lehetsz éhezve...:)
2020. márc. 25. 07:11
 3/19 anonim ***** válasza:
19%
Mi az oka szerinted,hogy régen volt szex?
2020. márc. 25. 07:12
 4/19 A kérdező kommentje:

Kérdéssel válaszolni kérdéssel, nem illik 3 as

És akik irnak, nem vigaszt várok, hanem reális tanácsot, hogy ne röhögtessem magam

2020. márc. 25. 07:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semennyire. 25éves koromig szűz voltam. A huszon évesek akkoriban végig szexelték az életüket. Az is ilyen volt randin nekem. Mégis elfogadta a lány akivel elsőnek voltam.

Aki ilyen miatt nem talál szexinek az hülye! Nem volt időd,erőd,bármid, nem volt lehetőséged ezt el kell fogadni, nincsen semmi baj ezzel.

2020. márc. 25. 07:31
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi 5 ös
2020. márc. 25. 07:32
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Hát, jobb őszintének lenni egy kapcsolatban. Ha nem tetszik neki akkor kiszedted a szűrővel és egyszerűen nem hozzád való.
2020. márc. 25. 07:36
 8/19 anonim ***** válasza:
31%

Engem elgondolkodtatna hogy miert is ez a hosszú idő mi az oka !

Inkább ne mond el!

2020. márc. 25. 07:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint 4 évig nem szexeltem. Az ex férjemmel nem ment. Majd megismerkedtem a szerelmemmel és előtört a vágy! Talán még jót is tett ez a szünet.
2020. márc. 25. 08:06
 10/19 Deflohelp ***** válasza:
73%
Érdemes azt mondani, hogy a hosszú szünet oka az volt, hogy nem találkoztam olyan vonzó férfival, mint Te vagy ...
2020. márc. 25. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!