Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 21 évesen az voltam és nem éreztem cikinek. Mások sem érezték annak, ennek tudatában nagyon sok lány akart velem összejönni. 34 vagyok azóta, jelenleg is egy 2 éves kapcsolatban vagyok benne, előtte és azóta sem rettegek a nőktől. Testileg meg biztos vagyok benne, hogy jobb alkatú vagyok, jóképűbb és nagyobb nemi szervvel is rendelkezem mint az itt írogatók 90%-a. De persze, biztos testi és lelki rendellenességnek kell mögötte lennie.
Alapvetően semmi gond nincs vele, mindenki akkor veszíti el, amikor azt érzi. Ellenben az a tény, hogy itt írogatsz ezzel kapcsolatban és ilyen kérdéseket, az már feltételez valamit. Szóval szerintem az, hogy 22 évesen még szűz vagy az nem ciki, de te magad és a személyiséged igen ciki.
Mellesleg Magyarországon az átlag szerint a fiúk 19 évesen, a lányok 17 évesen vesztik el. Ha az átlag ennyi, akkor +- 2 év szerintem nem sokat tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!