Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdek el érezni szex után a nő iránt és olyan érzéseim kezdenek lenni hogy "szeretem", és hogy az enyém?
Lehet ha pár évtizeddel ezelőtt teszem fel ezt a kérdést,kacarásznak rajtam,de ma nem teljesen egyértelmű pl számomra
Példa: Lefekszem egy nővel,huszonéves srác vagyok(idősebb nővel,általában idősebb partnereim voltak/vannak,pár évvel,de pl aki miatt felteszem ezt az 10 évvel idősebb,35 éves),mitől van az,hogy a szexualitáskor érzelmek is keletkeznek?
Mindig,és bárkivel szemben. Utána úgy kezeli az "agyam" a lányt/nőt,mintha a barátnőm lenne,féltékenység,sokszor hallottam hogy "sok vagy",meg hogy "megfojtasz" pedig nem csinálok olyat,ami természetellenes lenne,csak felhívom hogy hol van,ha nem tudom hol van,felhívom a melójában,ilyesmik,erre kapom hogy megfojtom.
25 vagyok.
Van még olyan emberke,aki hasonlóan lelkis gyerek,mint én,mindentől függetlenül(gazdag-szegény,izmos-dagadt-sovány-sportos-etc....,fiú,lány,transz..) ?
Hogy hívják azt,akinek a szex után érzelmei alakulnak ki,kötődés? Állandóan. Utána szakítás van mert a nő nem kér a komolyabb dolgokból,vagy neki túl szoros a "póráz",ami pl nekem teljesen természetes.
Aztán a következő random nőnél is érzelmeim lesznek,azt érzem hogy akarom,hogy mindenáron csak ő,csak ő,hogy bárcsak becsúszna egy gyerek,meg ilyenek. Normális ez?
Most ismét dühöngök magamban, hogy mindig olyan nők kapják a normális pasikat, akik nem érdemlik meg!
És akkor itt vagyok én, állítólag nagyon szép, vonzó, (sajnos)hűséges nőként, stb..és kifogom az érzéketlenebb, szinte nemtörődöm alakokat, pedig nem ilyet keresek, csak egy idő után kiderül, hogy ilyen az illető.
A lényeg, hogy szerintem nem veled van gond. Az a normális, hogy vannak érzelmeid. Az, hogy néha felhívod, nem baj, egy kis egészséges féltékenység is természetes, amíg nem viszed ezeket túlzásba, nem korlátozod, nem zaklatod gyanúsításokkal, féltékenykedéssel, addig nem gond. Bár lehet, én még a koromból adódóan a normális kapcsolatokhoz vagyok szokva, ami ma már nem divat..
45/n.
Szerintem nem gond ha érzéseid lesznek szex után én például nem is tudok lefeküdni úgy senkivel, hogy ne szeretném, csak párkapcsolatban éltem szexuális életet. Viszont mindenki más. Valakinek teljesen elég ha csak szexel, és ha eleve csak szex kapcsolatnak indul (nem tudom így volt e) akkor érteném, hogy valakinek sok amit csinálsz.
Ha randiztatok előtte, meg igazából kalcsolatban vagytok, azért ott normális szerintem hogy felhívjuk a másikat, érdeklődünk. Persze a brutális féltékenykedés sose jó egyik félnek sem, hamar elöli a bizalmat.
Teljesen természetes hogy utána elkezdenek valamilyen szintű érzések kialakulni, ez "biológiailag" így van.
Az esetedben azt tartod furcsának, hogy az érzések hirtelen és "túlzóan" alakulnak ki, szinte bogáncsba mész át levakarhatatlanul. A túlzott függés viszont nem jó - mármint ha gyorsabban haladsz mint a partnered. A beteges féltékenység meg pláne. Több oka van, ezt úgy hívják kapcsolat és érzelemfüggőség.
Szerintem meg semmi jogod számonkérni mástól, hogy miért fekszik le veled. Ez nem jelent örök hűségre szóló fogadalmat, nem jelenti azt, hogy ezzel a cselekedetsorral most a TIÉD-nek nyilvánította ki magát. Ne haragudj, értem amit mondasz, szerintem is magasabbrendű művelet szerelmesen szexelni, mint sem, én is ha tehetném arra törekednék, de van amikor épp nem szerelmes valaki, és nem jön meg az érzés egy szex alatt, és Neki ez Rendben van, ezért szexel. Ennek tudatában az azonnali kisajátító viselkedésed nem tartom elfogadhatónak.
De van erre megoldás, nem kell mártírjodni!
Ha annyira szerelemmel szeretnél szexelni, vagy nagy kötődésre vágysz rögtön az első szex után, akkor talán a szex elött kellene, hogy képes lenyél arra, hogy összegezd, a nő milyen igényektől hajtva közeledne hozzád. Ha látod, hogy neki többnyire szórakozás, kevesebb részt érzelem (nem, nem fekete, vagy fehér a dolog, ez egy skála), akkor ha neked nem kielégítő a hozzáállása, ne állj le vele!! Nem vagyunk egyformák, nem kell mindenkitől ugyan azt várni. Esetleg udvarolj neki, szédítsd el, még szex elött, hogy utána ő is a tiéd akarjon lenni, és szex után is tiéd akarjon maradni. De ezt nem erőszakkal, utána szaglatással kellene elérned, úgy hogy alapnak veszed, hogy aki szexuális kapcsolatot részesít, az tuti a szívszerelmed akar lenni. Ezt vedd észre. Az is lehet, hogy annyira nem fogtad meg a szexszel, semmi jogod birtoklósdit játszani.
#5 vagyok
Nem mindegy, hogy miért fekszel le valakivel. Ha te kapcsolatban reménykedsz, akkor kb 99%, hogy érezni fogsz valamit.
Az első két pasinál nem akartam kapcsolatot, mégis voltak érzelmeim. Viszont... ha a másik fél nem akarna semmit, akkor nem adná meg az elérhetőségét szerintem... Azaz, ha például buliban találkoztok és kaland lesz belőle, lehet azt anélkül is, hogy telefonszámot cseréltek, vagy bejelölnétek egymást Facebookon..
Viszont, ha nem egyértelműek a jelek, akkor beszélni kell.. ahogyan én is megmondtam, vagy éppen nekem is megmondták, hogy nem akarnak kapcsolatot.
Meg kell találni azt az illetőt, akivel “beleélheted” magad abba, hogy lesz folytatás, viszont ez csak úgy van rendben, ha kölcsönös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!