Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdek el érezni szex után a nő iránt és olyan érzéseim kezdenek lenni hogy "szeretem", és hogy az enyém?
Lehet ha pár évtizeddel ezelőtt teszem fel ezt a kérdést,kacarásznak rajtam,de ma nem teljesen egyértelmű pl számomra
Példa: Lefekszem egy nővel,huszonéves srác vagyok(idősebb nővel,általában idősebb partnereim voltak/vannak,pár évvel,de pl aki miatt felteszem ezt az 10 évvel idősebb,35 éves),mitől van az,hogy a szexualitáskor érzelmek is keletkeznek?
Mindig,és bárkivel szemben. Utána úgy kezeli az "agyam" a lányt/nőt,mintha a barátnőm lenne,féltékenység,sokszor hallottam hogy "sok vagy",meg hogy "megfojtasz" pedig nem csinálok olyat,ami természetellenes lenne,csak felhívom hogy hol van,ha nem tudom hol van,felhívom a melójában,ilyesmik,erre kapom hogy megfojtom.
25 vagyok.
Van még olyan emberke,aki hasonlóan lelkis gyerek,mint én,mindentől függetlenül(gazdag-szegény,izmos-dagadt-sovány-sportos-etc....,fiú,lány,transz..) ?
Hogy hívják azt,akinek a szex után érzelmei alakulnak ki,kötődés? Állandóan. Utána szakítás van mert a nő nem kér a komolyabb dolgokból,vagy neki túl szoros a "póráz",ami pl nekem teljesen természetes.
Aztán a következő random nőnél is érzelmeim lesznek,azt érzem hogy akarom,hogy mindenáron csak ő,csak ő,hogy bárcsak becsúszna egy gyerek,meg ilyenek. Normális ez?
És hogyan lehet kiküszöbölni az érzelmeket?
Döntés alapon?
Én elég "mechanikusan" tudok operálni,de az érzések a nőkkel,családdal kapcsolatban nagyon erősek,ott nem tudok döntés alapon.
Döntés? Vagy sok nő egyszerre? Vagy hogy...
Szerintem nem ártana egy pszichológus, hogy jól átbeszéld magad. Biztos megvannak az alapjai annak, hogy miért deformálódtál el így. Ne haragudj, csak ez a jó szó rá. Azzal nincs gond, hogy szex után kis érzelmek keletkeznek valakivel kapcsolatban, de a beteges irányba nem kellene elmenni.
Egyáltalán nem normális, ha folyton féltékenykedsz, és ha valakiről épp nem tudod, hogy hol van felhívod azzal, hogy számonkérd. Főleg nem azért mert 1-2x szexeltetek. Nem csodálom, ha menekülnek tőled. Aki ennyire nem tartja tiszteletben a másik privát szféráját, és ennyire bizalmatlan, még a legelején, amikor mindenkinek a legjobb oldalát kellene mutatnia, aról későbbre vonatkozóan csak sokkal rosszabbakat feltételeznek.
De,miért fekszik le velem,miért adja oda a testét,ha utána úgy kezeli a helyzetet,mintha mi sem történt volna?
Hogy lehet többször érzés nélkül d*gni?
Fura ez a világ,pedig sulis vagyok,fiatal,középosztálybeli,semmi extra.
Mindjárt gondoltam hogy egy elmebeteg válasz(is) fog érkezni.
Pszichológus kell annak,aki szex után érez a másik iránt? Komolyan?
Én hasonlóan érzelgős lelkis lány vagyok. És eszméletlenül féltékeny típus...
A nyáron úgy alakult, hogy szingli voltam egy többéves kapcsolat után.
Nagyon hiányoltam együtt aludni valakivel, hiányoltam a fizikai kontaktust, az Ölelést, a lassú csókok az.. mindent és szexet akartam...
Eleinte nehéz volt, mert azelőtt csak a párommal voltam, akit ismertem, szerettem, megbízhattam benne.
Az első 2 pasinál nekem is voltak érzelmek, de be kellett látnom, hogy ha nem kölcsönösek ezek, akkor nekem semmi jogom számonkérni őket. Amint ezt megértettem, és felfogtam mindjárt könnyebb lett. Mert igen is van olyan, hogy valaki csak “kanos”. Lányoknál is..
Pontosan! Az utolsó szövegrészleted adekvát.
Egyetértek.!
21. század
Ami nem is gond,tök jó hogy sok csitrit meg akárkit felcsíphetsz,de olyan kiüresedett sivatag az egész,nem? Vagy csak egy rendívül érzékeny lelkis ragaszkodó és a korábbi évszázad kihaló félben lévő "vérét" magában is hordozó srác véleménye ez?
Szerintem az nem számonkérés,ha akárhányszor felhívom. Odaadta a testét. Mindenét,a nedveit,a vérét(ha menstruál :DD),a popsiját.
Hogyan lehet ezt nőként érzelmek nélkül,illetve utána következő hideg viszonyulással megcsinálni?
Ha én egy nő lennék,valahogy szerintem nem menne,mégiscsak az én testem használják.
Nem?
Lány,kanos? Az nem baj,ha a párjával csinálja,szerintem.
Volt nekem egy a fentiekben említett 35 éves fiatalokra bukó amúgy jó csaj.
Nála se volt valami stimmel,mert kapcsolat közben azt mondja nekem hogy ő nimfo. Hogy lehet ilyet elmondani annak akiről tudjuk h szeret minket szerelemmel és féltékeny(félt minket,engem)?
Aztán ment a féltékenykedés,rágalmazás,fenyegetőzés,odavissza.
Felajánlottam hogy költözzön velem össze. Semmi.
2 évig hülyített a csaj,csak d*gtam vele,amíg én holt szerelmes lettem a lányba. Emiatt (mivel nem mertem kockáztatni mert ez a nő is féltékeny típus) nem mertem megcsalni(ugye a visszatartó erő ha komolyan gondolod valakivel),mert ha rájön akkor elveszítem. Több nőt elszalasztottam miatta,mert az agyamat szinte megfertőzte,régen éreztem már ilyen emócionális állapotot.
Azóta rájöttem,kár volt elszalasztanom az ingyen magukat tálcán kínáló nőket,fiatalt,korosabbat,szőkét,ezt azt,mert közben a 35 éves meg össze vissza kefélt mindenkivel,vagy az aktuális kanjaival. én is csak egy voltam a többi között.
Szégyenlem magam,1 mert nem használtam ki a lehetőségeimet,2 "szerelmes lettem"(amit a csaj az ágyban
a szaftos végletes végtelen szentiment érzelmekben és szenvedélyben tocsogó szerencsétlen én megadott neki),na ez a betegség,erre kell egy psziichológus akinek ha emberi az a válasza hogy "maga hlye,miért nem használta ki a lehetőségeit,ne vegye komolyan senkit,mit gondol,mi a szerelem ember? luxus! huzzon a fszomba innen és legyen egyszerre 3 bnője akkor nem lesz ennyire lelkis gyerek vagy menjen homokos bárba"
Na ilyen "csernus féle" megmondó ember jól jönne...
igen,nem találtam a megfelelő fogalmaz az előző hozzászólásomban
"összeolvadás"
amikor a test nedveid,mindened kicserélődik a másikéval,amikor kb eggyé váltok és minden egy,és nem tudsz betelni vele
aztán utána a csaj mintha rutin "edzésen lett volna"
ez....nem tudom...
erre nem kéne pszichológus?
ha már felhozta az egyik gondolom jól szocializálódott valaki.
egyébként ilyen a felfogása a "Z " generációnak (is)? sosem volt fiatalabb nőm,ezért kérdezem.
szóval a mai tizenéveseknek
Legközelebb kerüld az ilyen szitukat, ne olvadj össze mindenféle nőkkel, válassz igényesebben! Mostmár ismered magad, eszerint cselekedj!
#7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!