Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek elfogadott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek elfogadott orális szexben a Herék, herzacskó nyalogatása?

Figyelt kérdés
Én nagyon Szertem, de a párom nem csinálja, nem is mondtam neki mondjuk mert nemtudom hogy esne neki. Hogy vezzesem rá vagy hogy tegyek erre utaló jelet? Vagy ez nem megszokott dolog nálatok?
2020. márc. 30. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alap
2020. márc. 30. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha frissen mosakodott, szorteleniti es nem is borostas arrafele, akkor termeszetes.
2020. márc. 30. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy szeretnéd. Legfeljebb nemet mond.

Engem (nőként) nem izgat, de ha a páromat igen, csinálnám, hogy örömet szerezzek neki. Az első páromnál megpróbálkoztam vele magamtól is, egyszer valahogy úgy adódott a helyzet, de ő azt mondta, nem szereti, ha a heréit is "beveszik a játékba", semmilyen módon, tehát ne nyalogassák, ne vegyék szájba, még csak ne is fogdossák, ne markolásszák, ne simogassák. Neki nem esik jól. Miatta az őt követő kapcsolataimnál soha nem próbálkoztam ilyesmivel, és a partnereim nem mondták maguktól soha, hogy szeretnék. Ha mondták volna, csinálnám.

2020. márc. 30. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Naná
2020. márc. 30. 21:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem kell a változatosság, ha csak beveszi a szájába, majd a végén ki, az úgy egyhangú, de nem szertném megbántani sem.
2020. márc. 30. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez is a péniszhez tartozik. Sztem ez tök alap dolog.
2020. márc. 30. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Ismered a mondást: néma gyereknek... Ha nem mondod magától sosem fogja kitalálni. Az nem megbántás hogy megkérded és/vagy mondod neki, hogy neked jól esne. Az megbántás ha kiköveteled!
2020. márc. 30. 22:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez még egy pár hónapos kapcsolat, úgy érzem kellemetlen lenne, mondani hogy nyald a heréimet kérek 😕
2020. márc. 30. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Nálunk pont én voltam, aki rákérdezett, hogy az is tetszik-e neki. :D mondta, hogy igen, de csak óvatosan, szóval azóta a golyóit is beveszem a játékba.

Nyugodtan beszéld meg vele, egyáltalán nem gáz.

2020. márc. 31. 01:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem csinálni. Mondd neki. Ez az egyetlen lehetőséged

26/L

2020. márc. 31. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!