Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek elfogadott orális szexben a Herék, herzacskó nyalogatása?
Mondd el neki, hogy szeretnéd. Legfeljebb nemet mond.
Engem (nőként) nem izgat, de ha a páromat igen, csinálnám, hogy örömet szerezzek neki. Az első páromnál megpróbálkoztam vele magamtól is, egyszer valahogy úgy adódott a helyzet, de ő azt mondta, nem szereti, ha a heréit is "beveszik a játékba", semmilyen módon, tehát ne nyalogassák, ne vegyék szájba, még csak ne is fogdossák, ne markolásszák, ne simogassák. Neki nem esik jól. Miatta az őt követő kapcsolataimnál soha nem próbálkoztam ilyesmivel, és a partnereim nem mondták maguktól soha, hogy szeretnék. Ha mondták volna, csinálnám.
Persze. Nálunk pont én voltam, aki rákérdezett, hogy az is tetszik-e neki. :D mondta, hogy igen, de csak óvatosan, szóval azóta a golyóit is beveszem a játékba.
Nyugodtan beszéld meg vele, egyáltalán nem gáz.
Én is szeretem csinálni. Mondd neki. Ez az egyetlen lehetőséged
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!