Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Engem nemigazán, ugyanis a fiatalabb csajokat kedvelem, akiknek nincs lanyuk vagy meg gyerek, de a gyerekekre nem...
A két lánytesó, plane ha egypetéjű ikrek, az viszont izgató lenne... :)
Ahogy korábban is írtak, azért izgatják ezek a pasikat, mert nem hétköznapi és tiltott dolgok megvalósítasa lenne...
12/18 anonim válasza:
Mi lehet erre indok hogy valaki az anyját/lányát erre rádumálja? Ez számomra annyira abszurd... a pasik meg gondoljanak az apjukra mennyire vállalnák be vele a szexet! 😂😂😂
13/18 anonim válasza:
Engem igazából az érett-fiatal leszbi vonz, nem muszáj, hogy anya-lánya legyen, bár úgy még izgibb. :)
14/18 alonelyman válasza:
én már próbáltam jó volt :)
16/18 anonim válasza:
Láttam az életben olyan anya lány kombót, hogy nem tudtam eldönteni melyik a jobb nő. De ha így nézzük nem az a lényeg, hogy épp anya és lánya, hanem hogy 2 szép és kivánatos nő van ott, különböző korosztályból.
17/18 anonim válasza:
amelyik pasit nem izgat az hazudik.csak sajnos a nők ezt rossz szemmel nézik
18/18 anonim válasza:
Mert nagyon izgató! Nagy vágyam lenne ilyen hármas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!