Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vágyom rá, de nem merem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyom rá, de nem merem?

Figyelt kérdés

Rengeteget masztizok és már leírhatatlan az a vágy, amit érzek. Van egy műdildóm és hihetetlenül felizgat, ha lovaglás közben azt gondolom, hogy egy hús vér farokkal van dolgom. De amint a talik megbeszéléséhez érek, vagy elmegy a kedvem, vagy inamba száll a bátorságom. Miért lehet ez?

L

2020. márc. 30. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert még nem állsz készen egy kapcsolatra. Még nem kell neked *asz
2020. márc. 30. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Ohh így már más:) Köszönöm a választ!
2020. márc. 30. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem túl reagálod ezt az egészet és tele vagy ketelyekkel ami teljesen elveszi a kedved ! Mi lenne ha csak szexkapcsolatot keresel és az tényleg egy igazi farokról szolna!
2020. márc. 30. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
#3 ja és gondolom te lennél az önként keletkező
2020. márc. 30. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Ismerős, tudom, hogy pocsék érzés. :') Bár nekem nem azért van gondom, mert mert inamba száll a bátorságom, hanem párkapcsolatban szeretném, deee akkor sem az elején, mindegy mennyire lennék bezsongva, egy hónap után nem dobom le a bugyimat. Bár erre meg apám azt mondta nekem még anno, amikor csak szóba jött a szerelem és a szex téma, hogy magától történnek a dolgok, nem elképzelés alapján.

18l

2020. márc. 30. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Én azt tanácsoltam a lányomnak, hogy akkor feküdjön lle a fiúval, ha az annyira el tudja venni az eszét, hogy semmilyen kérdés nem marad. A fiúnak is, magadnak is így teszel jót. A fiúnak azért, mert tanulnia kell, hogy beférkőzzön a bugyidba, magadnak pedig azért, mert így "tanultabb", szerethetőbb partnert kapsz.
2020. márc. 30. 17:58
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 #6 válaszolók, nagyon hasznos válaszokat adtatok, köszönöm szépen!:)
2020. márc. 30. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus példája vagy a testi és lelki érettségnek.

A tested már kívánja a szexet, de még az érzelmeid nem vezettek el addig hogy odaadd magad. Nincs ezzel semmi gond, ez is a természetes szerintem. Maszturbálj még, tauld meg teljesen a tested, aztán amikor úgy érzed, hogy megbízol valakiben, akkor érezni fogod magadban a bátorságot és oda is adod magad.

Majd kiszúrod hogy mikor fogsz kételyt érezni, és mikor leszel csak izgatott, de elég bevállalos. Majd amikor izgalmat érzel, akkor lesz ott az ideje.

2020. márc. 30. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Pont jó helyre jöttél, itt csak úgy nyüzsögnek az igazi farkak.
2020. márc. 30. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

ezzel csak az a gáz hogy még szűz vagy és dildozol! ez nagyon gáz szerintem! általában sok pasi nem is fogja a csajnak elhinni hogy szűz mert mikor berakja akkor megszokott érzése van a csajnak... nem fáj nem vérzik stb

mert amugy rengeteg olyan eset van amikor a csaj hazudik...!

meg azért már szűz lánynak szerintem bőven elég a csikló simogatás...

amugy meg nem szexet kell meg beszélni mert az meg már a legalja...

ha talán egy normális kapcsolatot alakitanál ki ahol már tisztában vagytok egymás dolgaival meg stb akkor mindjárt sokkal jobb lesz jobban fog menni...

2020. ápr. 4. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!