Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok aki csak egyszer tud elmenni egy együttlét során, vagy a legtöbben ilyenek?
Sok kérdésnél olvasom hogy ez elment 1 óra alatt 3-szor, az elment egy hétvége alatt 10-szer, meg ilyenek. Furcsállom, ugyanis én kb heti 2-3-szor szexelek és minden alkalommal 1-szer tudok elmenni, s legalább 3-4 óra mire újra akcióba tudnék lendülni, de addigra már nem kívánom. Igaz, 33 éves vagyok, de ez korábban, tini koromban sem volt másképp.
Ki hogy van vele?
F
Első után kell kb 10-15 perc és mehet a következő
Órában 2x mindig sikerül
Húsz évesen úgy voltam vele, hogy nem is számoltam, harmincason ment egy este 2-3, negyvenesen csak akkor ha nagyon kívánom a partnert, de ez egyénfüggő kinek így kinek úgy "megy".
Fontosabb a partnered hányszor jut a csúcsra, kielégíted-e teljesen mintsem hogy te hányszor durransz el. A nők többsége inkább választ egy "egymenetest" aki teljesen kielégíti mint egy többlövetűt aki kielégítetlenül hagyja.
Én az első kettő között be sem lankadok. A harmadik menethez már kell egy pár perc.
31F
4 férfival voltam eddig, csak a jelenleginek megy kis szünettel egymás után kétszer. (mondjuk fél óra után). Harmadszorra már nem menne neki.
Szerintem gyakorin kicsit túltolják a nagyzolást. Itt mindenki napi 6 alkalommal szexel és minden nőnek egy menet alatt 5 orgazmusa van legalább. És persze minden nőnek megy hüvelyi úton is, meg persze analisan is, de spriccelni is legalább minden második tud. Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!