Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni olyan lányt aki “könnyűvérű”? Nem olyanra gondolok akinek fizetni kell, hanem aki tényleg élvezetből csinálja.
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 13:45
1/14 anonim válasza:
Nincs pénz, és kell potya dugi?
2/14 anonim válasza:
1, miért? Az a normál, ha csak pénzért lehet dugni? :DD
3/14 anonim válasza:
Két szép szeméért majd gyakorin tolonganak a nők hozzá
Max kifog pár meleg pasast akik nőnek adják ki magukat
4/14 anonim válasza:
Ha elcsábítasz egy lányt és fülig lesz szerelmes, akkor mindenre képes lesz.
Én is mindenbe belementem, análba is, hosszas orál, bármit amit szeretne a másik.
Egyszerűen csak el kell csábítani.
5/14 anonim válasza:
Én élvezetből csinálom amikor csinálom.Ha nem élvezném nem csinálnám.
6/14 anonim válasza:
Itt vagyok 🙃 de nem teszem össze magam mindenféle jött-menttel
7/14 anonim válasza:
4:
Na ja, de ha nincs mivel elcsábítani?
8/14 anonim válasza:
Ne oltsátok már le a kérdezőt.
Simán felszedhet valakit, higgyétek el, erre is van igény...
Az vesse az első követ, aki nem szereti a potyagólt ;)
Én ugyan túl gátlásos vagyok ehhez, a komoly kapcsolatban hiszek, de hajrá kérdező!
9/14 anonim válasza:
En itt talaltam anno szexpartnert.L
10/14 anonim válasza:
Ilyen lány vagyok, de csak kölcsönös szimpátia esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!