Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, ha egy csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy csaj szexelni akar szingliként akkor könnyűvérű, ha egy pasi akar, nem illetik jelzővel?

Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Társadalom szabályai.
2019. dec. 30. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Hát ez az évek alatt így alakult ki valamiért. Én személy szerint úgy tartom hogy azért, mert egy nő ha tegyük fel elkiáltja magát egy forgalmas helyen hogy "szexelni szeretnék várom a jelentkezőket" akkor a fél környék ott lesz, fordított esetben meg mindenki elküldi a férfit melegebb éghajlatra. Magyarul egy férfinak nehezebb dolga van ha csak szexelni szeretne, a nőknek meg jóformán csak egy szavába kerül a dolog :D Ezért tűnhet könnyűvérűnek a lány ebben az esetben. A másik meg hogy ismerkedésnél is (nem csak az embereknél de még az állatoknál is) az az általános "eljárás" hogy a férfi udvarol a nőnek és próbálja elnyerni a tetszését, tehát ő az akinek többnyire dolgoznia kell ha együtt akar lenni egy nővel.

Ez csak az én elméletem, nekem ez tűnik logikusnak aztán ki tudja mi az igazság :D

2019. dec. 30. 21:07
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es, igen lehet benne valami amit mondasz, de ez így nagyon nem fair, hogy egy nőnek nem lehetnek vágyai és igényei a szexre megbélyegzés nélkül, csak akkor ha kapcsolatban van...
2019. dec. 30. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert hiába van egyenjogúság, még mindig kiéhezett kanok formálják a vélemény.

Egyébként baromság. Ha valaki szingliként szexelni akar, tegye. Szakadjunk már el ettől a középkori baromságtól, hogy a szex valamiféle álnok dolog, amit csak bizonyos körülmények között szabad megtennünk. Ez mindenkinek a magánügye. Az meg a személyes véleményem, hogy ha valaki ezt rendszeresen, fűvel-fával csinálja, akkor nemtől függetlenül könnyűvérű.

2019. dec. 30. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem szoktam elítélni. Sőt! Örülök nekim
2019. dec. 31. 01:15
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Nem szoktam elítélni. Sőt! Örülök neki .

40F

2019. dec. 31. 01:17
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem szoktam elítélni. Sőt! Örülök neki
2019. dec. 31. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:
22%

3x kiirta, hogy nem küldte el, aztán csak elment 3x

Tisztára mint a csajok szex közben

2019. dec. 31. 01:34
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Mert egy álszent mocskos világban élünk és természetesen sokkal többre tartom azokat a nőket akik fel mérik vállalni a sexualitásukat és a vágyaikat. Ez persze nem keverendő össze a ordas kvakkal
2019. dec. 31. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!