Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megorulok a gyonyoru noi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megorulok a gyonyoru noi labakert azert ami minimalisan izmos vadlik hmm noiesen mas is van ezzel igy vagy ez vmi egyedi kattanas?!?

Figyelt kérdés
Persze a csodas no tobbi csodas tajekai is erdekelnek.
2020. márc. 24. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lábfétis.
2020. márc. 24. 19:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Remelem nem tartotok maradinak..meg ezt szeretem...
2020. márc. 24. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
A lábfétis elég gyakori, szóval igen, más is van így vele.
2020. márc. 24. 19:18
 4/15 A kérdező kommentje:
De hee nem a talp s jatekai izgatnak erdekelnek!maga az ahogy latom ahogy hordja labait s ring a teste(madar felette s virag s kejhe belepte...)
2020. márc. 24. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Ezt beszéld meg az orvosoddal!
2020. márc. 24. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Nezd meg az antik szobrokat. Meg azoknak is izmos vadlijuk van. Ez normalis, basszus. Feszes test, egeszseges, normal eletmod. A palcika vagy botlab volna szexi? Lophaszt. Sokan nem is gondolnak bele, ha nem szogletes, hogy az a formas test amugy izmos.
2020. márc. 24. 19:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Kosz utolso megnyugtattal
2020. márc. 24. 19:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül, a férfiak 90%-ának tetszenek a formás, izmos női lábak akár lábfetisiszták akár nem. Nem vagyok én sem lábfetisiszta, nem akarok talpat nyalni meg semmi, de egy formás női láb nekem is megfogja a tekintetem (kiét nem?).
2020. márc. 24. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
a formás láb az egyik legszembetűnőbb női testrész,főleg nyáron. nem is ismerek olyat aki nem rajongana értük
2020. márc. 24. 22:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Bár a legtöbb férfinek tetszenek a formás női lábak, de pl az izmos vádli már jóval kevesebbeknek a fétise.

Én kifejezetten az izmos vádlikra vagyok rágerjedve. ne kérdezzétek miért, én sem tudom.

Van egy hugom, neki is eléggé izmos, most h otthon kell lennünk iskola hiányában, rengetegszer látom.

2020. márc. 26. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!