Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem magam. Miért lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magam. Miért lehet ez? Vajon ez csak egyedi eset, vagy változhat valakinek ekkorát az ízlése?

Figyelt kérdés

36 éves nő vagyok. Eddig kizárólag korombeli, vagy fiatalabb, de maximum is csak 1-2 évvel idősebb férfiak/pasik/fiúk voltak az életemben. Taszítottak mindig is az idősebb férfiak.

Most megismerkedtem egy nálam 20 évvel idősebb férfival, és olyan elképesztő vágyakat és érzéseket kelt bennem, hogy az számomra érthetetlen

Nedvesedni kezdek, ha csak meghallom a hangját, vagy elmosolyodik.

Állandóan csak a farkán csüngenék.

2019. jan. 22. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem egy korosztály izgat fel, hanem egy ember. Ennyi.

Mi tart vissza?

42/F

2019. jan. 22. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tart vissza semmi

De eddig még sosem volt ilyen. Pedig találkoztam már jópár vonzó, idősebb férfival, de az a tény, hogy idősebb, mindig megálljt parancsolt a vonzalomnak. Most erről szó sincs. Imádok minden percet vele.

2019. jan. 22. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!