Ma volt fitymaplasztikám, de elég egyedi eset vagyok. Hogyan tovább?
Ne haragudj kérdező, de ember legyen a talpán, aki ezt a hadarványt végigolvasva értelmezni is tudja azt! Úgy hadarsz-ugrálsz, mi meg ugye nem vagyunk gondolatolvasók! Vesszők nélkül meg....
Szívj el egy füvet, nyugodj meg, azt kezd elölről, de értelmezhetően!
Többszöri átolvasás után se tudom értelmezni, és nem érzem magam hülyének: Túlságosan is egybeírsz mindent! Nem szellős, egyetlen hosszú mondatba sűrítesz ne mindent, és gyakran váltasz túl gyorsan úgy,hogy kifelejted azt, hogy amit írsz az mire vonatkozik.
Elfogadom, hogy esetleg izgulsz, ideges vagy, s kapkodós, de ha az önkritikád szabadságra ment, akkor ne haragudj, de szerinted kinek lesz kedve segíteni neked?
Megjegyzés, nekem is fitymaplasztikám volt annak idején, de én nem ilyen semmittudva-utánakapkodva futottam neki megoldani, ahogy te, Kérdező, hanem még előtte gondolkodtam, segítséget kértem (nem gyakoris fórumozóktól), hanem a témában járatos szakértő segítőtől, aki még a plasztika előtt mindent részletesen átbeszélt velem, amit nem értettem, azt érthetően elmagyarázott, a kérdéseimet maradéktalanul megválaszolta, és minden eshetőségre felkészített, ezért nem is volt szükségem azóta se ide azért visszajönnöm, hogy bármit is kérdezzek, s a szűkületem megszűnt, nem újult ki, igaz így feszegetnem, meg hegesítenem se kellett, ahogy neked, szóval ha neked ilyeneket mondott a dokid, akkor nagyon gyanús, hogy nem ért hozzá és elb*szta.
Szóval gondold egy kicsit át az eddigieket, és fuss neki ismét, de inkább keress olyan, nem privátban önmagát kéretlenül ajánlkozó személyt, aki tud is segíteni neked ebben a faramuci helyzetben, amit előidéztél magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!