Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokta más is úgy kiverni, mint én? Vagy egyedi vagyok?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy amikor elélvezek, akkor előre húzom a bőrt a farkamon és rászorítok az ujjaimmal. Így a sperma nem lövell ki össze-vissza, hanem a szorítás alatt összegyűlik, egy nagy dudor keletkezik. Aztán kimegyek a budira és ott eleresztem és kifolyik.2019. júl. 27. 20:24
1/8 anonim válasza:
Személy szerint nem pont így de csináltam már hasonlót.
2/8 anonim válasza:
Csináltam már hasonlót, csak nekem nem marad meg ott, mert nem fér el, mert sok jön.
3/8 anonim válasza:
Én általában így csinálom. Praktikus dolog és nem kell takarítani utána. Akkor van gáz ha több jön mint ami elfér.
4/8 anonim válasza:
Felesleges. Próbáltam, de folyik ki, nem is kevés.
6/8 anonim válasza:
Nem tudok ugy elevezni.nekem teljesen hatra kell huzni,,ugyhogy negy az anyag ahova megy
7/8 anonim válasza:
én úgy szoktam kiverni hogy szimplán nem engedem ki ilyenkor az ondót. Csak simán visszatartom.
Ha szükséges csak akkor nyomatom ki
8/8 anonim válasza:
En pontosan ugyanigy szokom mint a kerdezo :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!