Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 centissel lehet jókat szexelni?
Persze, hogy lehet, istenem.
Egy ujjal kielégíthető vagyok, nemhogy 12cms fa*sszal.
Te meg inkább ne méregesd, aki szeret, tisztel, becsül téged pont leszarja majd hogy mekkora, és jókat fogtok szexelni.
Nőként írtam : )
Gyakorlat mi?
Akkor eddig nem tudom, hogy én milyen gyakorlatot végeztem. Csak mert szerették a szexet velem a régi barátnőim.
Ma meg már családom is van.
Üdv a 12 centis tarack😉
#8 Ne vedd ezt személyes sértésnek. Csak a saját tapasztalataim alapján beszélek.
Nekem 18/5 van kb. Még nekem se sikerült minden lánynak hüvelyi orgazmust okoznom, akikkel eddig együtt voltam. Úgy a 80%-uknak igen.
Volt több lány is akikkel beszélgettem erről és elmondták, hogy bizony már volt hogy színleltek, mert nem akarták megbántani a pasit. Onnan tudod, hogy színlel, hogy utána nem maradtok együtt sokáig. Szóval nem kétlem, hogy a feleséged élvezi a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!