Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktátok engedi a szexet amikor megvan a mensi? Légyszi kort is írjátok? Nem kellemetlen így szexelni?
Annyira gusztustalan a menstruacios valadek. Reszben alvadt ver, budos bomlo ver szaga van normal korulmenyek kozott. Ha faj, ha eros, ha rosszul erzi magat az ember, lehetetlen.
En mikor eletbevago randi van, fajdalomcsillapito elotte, megvarni a nehezet es soft tamponnal.
Az egy lapos szivacs erre a celra kaphato, es a ferfi szamara eszrevehetetlen. Mintha meg se jott volna. De amellett, ha nem lenne hosszu kezem, nem tudom, hogy halasztam volna ki, annyira erzekeny ilyenkor minden. A mehszaj lejjebb van, a huvely is erzekeny, sikositassal egyutt. Szoval mondhatnam, csodalatos lett volna a szex, de mivel nem kismeretu volt a partner, minden lokesnel fajt.
Az első 1-2 napban nagyon fáj, nem szoktam kívánni, de utána a szokottnál könnyebben felizgulok. Olyankor érzékenyebb az egész és sokkal jobban érzek mindent. Nyilván kicsit óvatosabban kell csinálni.
19
((privit nem kérek))
Nem hogy engedem, rendesen kívánom. A páromat meg semennyire nem zavarja, mondjuk nem is szokott erős vérzésem lenni. Nem kellemetlenebb.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!