Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt hogyan csináltátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

Csomóan írtjátok minden kérdés alá, hogy itt találtatok párt magatoknak. Csajoknál megértem, de pasiként hogyan sikerült egyáltalán egy értelmes válaszlevelet kapni a másik féltől, aki ki mert lépni a névtelenségből és az volt, akinek állította itt magát?

Ez elég hülye kérdés lett. Próba 2: Hogyan tudtatok kitűnni abból a levél rengetegből, ami itt egy magát lánynak beállító személy postaládájába megérkezik egy kérdésre való válasz után?

19F

2020. márc. 20. 22:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#8: Alapvetően hiszek az embereknek, míg nem tesznek valami olyat, amivel ezt a bizalmat elvesztik. Ha azt mondják, hogy tudják a lottószámokat nekem 300ft-ot megér, hogy lehet, hogy igazat mondanak.
2020. márc. 20. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb tanács amit adhatok, valóban kezdj el beszélgetni vele, mert érdeklődsz iránta egy válasza miatt, ne pedig gagyi ketségbeesett megkeseredett "mindenkinek ugyanazt írom" üzenetekkel próbálkozz... mutatom a különbséget példákkal (nem valódit idézek mert azt törlik):

Kérdés: "Lányok, ti hány éves pasival feküdnétek le?"

Válaszom: "18-28. Bár nálam fiatalabbal és sokkal idősebbel sem szívesen, mert a korkülönbség sokmindemt meghatároz, de próbálok nem ítélkezni, hanem előbb megismerni a másikat. 19L"

KUDARCRA ÍTÉLT privát üzenet: "Szia van kedved megismerkedni velem tartós szexkapcsolat céljából? Békéscsabai, 27 éves férfi vagyok."

ESÉLYES privát üzenet: "szia. Nagyon tetszik hogy ilyen nyitottan gondolkodsz, es hogy nem ítélkezel elsőre. Írtad hogy sokmindent meghatároz a kor. Netán van rossz tapasztalatod fiatalabbal?

VAGY

"Szia, ezt nagyon jó volt olvasni, nem értem miért pontoztak le. Szerintem teljesen rendben van, ha egy fiatal lány korabeli férfiakkal ismerkedne inkább, szerintem sem annyira okos a 20+ év korkülönbség"

VAGY

"Szia, én férfiként sem tudnék sokkal fiatalabbal vagy idősebbel lenni, bár még nem is volt ilyenben részem. Neked van ebben tapasztalatod, hogy mi az ami rosszul sülhet el egy ilyen kapcsolatban?"

És ez csak pár példa volt, amire én pl válaszolnék is... remélem érted hogy mit akartam ebből kihozni. Unalmas, szexet kereső pasiból dunát lehetne rekeszteni,de értelmes, intelligens, kommunikálni és gondolkodni képes férfi elég ritkán talál meg.

Es még abból se biztos hogy lesz valami, lehet hogy 200 km-re lakik, lehet hogy nem jövünk be egymásnak, de legalább beszélgettünk egy jót, és vittünk egy kis színt a másik napjába azzal hogy tapasztalatot, gondolatokat cseréltünk.

Es ha ilyen mentalitással közeledsz egy nő felé, hogy nem csak egy pinát látsz benne, hanem ŐT akarod megismerni, akkor lehet csak sikered. De még akkor se biztos...

N

2020. márc. 20. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Priviben válaszoltam neki a kérdésére. Leveleztünk itt, aztán messengeren, aztán tali és minden más is. Nagyon jó élmény volt.

29/F

2020. márc. 20. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól visítófrászt tudok kapni, amikor ilyen privátok jönnek tonna-szám: "Szia, írj rám!" meg: "Írj!", meg "Hány éves vagy?" "Van barátod?"

Van egy pasi, aki ugyanazt a nyálas szöveget már vagy 50-szer elküldte:)

A jelenlegi pasim is innen származik...

2020. márc. 21. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!