Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgultatok, amikor először csináltátok orálisan a pasinak? Jól ment?
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 11:17
1/9 anonim válasza:
Egy kicsit igen, de nem ment rosszul
20/l
2/9 anonim válasza:
Egy kicsit izgultam, de jól ment
3/9 anonim válasza:
izgultam, elején nem ment jól de mondta mit csináljak majd picit irányított és belejöttem
4/9 anonim válasza:
Meg tudom erősíteni, 1-esnek tényleg egész jól ment már elsőre is!
5/9 anonim válasza:
Igen, még most is izgulok, és századjára se megy jól :D
6/9 anonim válasza:
Mai napig, mindig megkérdezem hogy mit csináltam jól és mit nem, melyik részét szereti jobban, pedig már 6éve vagyunk együtt.. Mindig van hova fejlődni! Nem kell félni, csak figyelni kell a másikra, hogy épp mire vágyik.
7/9 anonim válasza:
Én izgultam az biztos, kérdeztem is hogy mit csináljak, hogy minél jobb legyen.
8/9 anonim válasza:
Én először borzasztó voltam, dehát mitől is lettem volna jó:D
Azóta sokkal jobb, persze még nem tudok mélytorkozni, de már érzem hogy mit, hogy mikor, milyen ritmusban kell. Es sokkal magabiztosabban is csinálom, az is rátesz.
9/9 anonim válasza:
Izgultam az elsőnél, meg a mostani pasimmal az elsőnél is, bár más okokból :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!