Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges amit csinálok vagy ti is csináltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
A levetett tangám begyömöszölöm a puncimba és úgy masztizok (utána megy a szennyesbe, nem hordom újra).2020. márc. 7. 15:51
1/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy beteges-e, de az biztos, hogy veszélyes. Könnyen bekerülhet e-coli baktérium így a hüvelyedbe, ami felfázást okoz.
3/9 A kérdező kommentje:
25
2020. márc. 7. 15:57
4/9 anonim válasza:
Sose csináltam ilyet, de tényleg elég fertőzés veszélyes..
5/9 anonim válasza:
Csak tangával csinálod,vagy másféle bugyival is?
6/9 anonim válasza:
Szereted ha ki van tömve a puncid!
7/9 anonim válasza:
nem elado egy ilyen tanga kis hölgy ?
8/9 anonim válasza:
Én is csináltam már ezt,megnyugodtam nem vagyok egyedül ezzel :D
9/9 Kistál_és_a_bor válasza:
És frissen mosva, esetleg plusz vasalás..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!