Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog ez a fiam reszerol?
Figyelt kérdés
11.es a fiam, bar az teny, hogy kicsit idosebbnek tunik.
Az elmult par honapban gyakorlatilag minden heten mas mas lanyt hozott fel.
Sem hulye, sem suket nem vagyok, tudom mit csinalnak.
Probaltam szoba hozni a dolgot, de annyit mondott ne aggodjak, minden lannyal vedekezik.
Nem zavarna amugy a dolog, csak nem tudom masoknal is igy mukodik ez?
Fiatalok ti az ilyen futo kalandokat bemutatjatok otthon, vagy csak siman felviszitek?
Szulok ti hogy szoktatok erre reagalni?
Egy 40 eves anya
2020. márc. 20. 11:28
11/20 anonim válasza:
Kissé neoliberális felfogása van a fiadnak a szexualitással kapcsolatban. Mivel én konzervatívabb gondolkodású vagyok, ezt nem engedném.
12/20 anonim válasza:
Jobb lenne ha nyilvánks wc-be dugná meg a lányokat meg a parkban? Valahova vinnie kell. Ha meg állandóan otthon vagytok a csajhoz meg nem tud menni mi legyen szerinted. Adjál neki pénzt hotelre ha ennyire zavar anyuka.
13/20 anonim válasza:
Amúgy meg egy tinédzser fiúnak mit kéne csinálnia szerinted matchboxot tologatni? Örülj neki, hogy népszerű a csajoknál nem egy ilyen introvertált otthon kesergő szerencsétlenség. Mikor csajozz szét az agyát ha nem most, 40 évesen?
14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvastatok e amit irtam hozza?
Nem zavar a dolog, valljek egeszsegere.
Az erdekelt, hogy masoknal ez higy mukodik. Ennyi :)
2020. márc. 20. 13:29
15/20 anonim válasza:
Baj. De legfőképp az anyja és apja, akik képtelenek voltak megtanítani monogám párkapcsolatra a majdnem felnőtt fiukat.
16/20 A kérdező kommentje:
Egyszerre 1 lannyal van egyutt :D
Bar kitudja mikor nem itthon alszik, mit csinal...
2020. márc. 20. 14:14
17/20 anonim válasza:
Nem értetted meg, amit írtam. Hiába vagy 40 éves pasztmek. 🙂
18/20 anonim válasza:
Utolsó hagyjad már magad, meg a baromságaidat. Egy tiniről van szó. Nehogymár valaki egyből gyerekfejjel csak komoly kapcsolatokba ugorjon. Nem az 50-es években vagyunk már. Álszent, konzervatív hozzáállásod senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!