Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szüzek voltatok titeket is zavart a dolog?
Szoktam maszturbálni, el is élveznek, de olyan mintha az már nem elégítene ki teljesen. Az utóbbi időben kezdett el zavarni hogy szűz vagyok, emiatt elgondolkoztam rajta hogy egyszerűbb lenne ha elveszíteném és utána tudnék szexelni. Valami haverral gondoltam, mert elsősorban az idősebb pasik jönnek be, és nekik nem imponál ha egy csaj szűz meg tapasztalatlan(vagyis így hallottam) +nehezen kezdeményezek az idősebb korosztállyal.
Tudom hogy nem oké hogy ennyire el akarom veszíteni, meg ne siessem el stb.. De nyugtassatok meg hogy nektek is volt ilyen korszak, és "átlendültetek" rajta.
En nem vagyok szuz, de szinten no. Onkieleitesnel pontosan ugyanez a bajom, mint neked. Nem jo, nem eleg, frusztral.
Mikor nincs szeretom, es kevesen jonnek be, ezert, szoval akkor nem jo. Mikor van, akkor az onkielegites is szuper, mert tudom, hogy van igazi is.
Ha elveszited a szuzesseged, szerintem nem valtozik meg az egvilagon semmi. Akkor mas, ha van valakid, persze olyan, akivel jo.
Én is teljesen ugyan így érzek.
"Szoktam maszturbálni, el is élveznek, de olyan mintha az már nem elégítene ki teljesen."
Lehet azért, mert már elakarom veszteni a szüzességemet.
Segít túllendülni rajta?
18/F
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam annak, amit leírtál az idősebb pasikról... 14 éves koromtól kezdve szinte csak 20 felettiek udvaroltak, volt olyan, hogy én 17 voltam, a pasi pedig 42.. az idősebb fia volt majdnem annyi, mint én. De alapjában véve is a legfiatalabb exem 19 volt, az alattiakat soha nem érdekeltem. Nagyon sok férfit pont az izgat fel, hogy a lány tapasztalatlan, pláne ha szűz, náluk ez valamiért olyan izgalmas dolog, hogy ők veszik el, ők "tanítanak meg" a dolgokra.
Nekem egyébként nem volt ilyen, hogy zavart volna, bár nem is vártam 20-30 éves koromig vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!