Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a puncitól? 35F
Figyelt kérdés
Nem merek kezdeményezni.2020. márc. 19. 20:18
1/12 anonim válasza:
Mert a punci valójában egy ALIEN!
2/12 anonim válasza:
Pedig 35 éves férfinak illene annyira "tökösnek" lenni hogy kezdeményezzen a nőtől. Mitől félsz? Egy nő sem fog megenni vacsorára.
3/12 anonim válasza:
Nem eszik meg vacsorára, viszont valamit tudnak csinálni, ami talán rosszabb, megalázni. Egy nő olyan szinten tud megalázni egy férfit, hogy az nem kifejezés.
4/12 anonim válasza:
Jogosan, simán benyelni és soha többet nem látod a farkad. Sokaknak ezért is olyan kicsi.
5/12 A kérdező kommentje:
A visszautasítástól is félek. Hogy tudnám ezt leküzdeni, vagy hogy tudnék bátrabb lenni?
A kérdés azért tettem fel így mert egy idősebb kolléganőm mondta többször nekem, hogy "Azert nincs barátnőd, mert félsz a pinától!" Igaza van.
2020. márc. 19. 20:37
6/12 anonim válasza:
Mert, ha beszippant, többé nem kerülsz ki a bűvköréből.
7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként 8 éve 2 1 évig volt barátnőm, akivel szexeltunk is, de azóta... Csak egy egy éjszakás kalandom volt egy nagyon rámenős nővel, aki igazából nem is tetszett, de lefeküdtem vele, folytatása nem lett, mert tényleg nem vonzott többé.
2020. márc. 19. 20:39
8/12 anonim válasza:
mert büdös de nem szagolgatni kell hanem jó keményen megtömni
9/12 Lacc80 válasza:
Rossz a hozzáállás.
Ha félsz is csináld. Legfeljebb ugyanoda jutsz. Én se vagyok rámenős, de ha tetszik valaki meg kell próbálni.
10/12 anonim válasza:
Te félsz tőle, vagy a fütyülőd? Vannak emberek akik meglátják, és összezsugorodik, lekókad a fütyiük a stressztől, izgalomtól. Megijednek attól, hogy rájuk vár a nedvedző nyílás, és emiatt nem tudják berakni a megpuhult, apróra töpörödött szervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!