Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szép cicit nem kényeztetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép cicit nem kényeztetnek szívesen a férfiak, jól tudom?

Figyelt kérdés
Nekem kicsi, megereszkedett és puha, de nagyon érzékeny. Félek, nem fogja senki szívesen kényeztetni őket, mert nem szépek.

2020. márc. 19. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Kényeztetem én neked, mindegy milyenek
2020. márc. 19. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól tudod.
2020. márc. 19. 17:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csajok pont úgy vannak a mellekkel mint kisfiúk a fütyivel, hogy nem tudják hogy mia jó a másiknak. A sajátja azt hiszi mind hogy az kicsi meg nem szép. Pedig ez mind másodlagos csak.

A csajnak is lehet kicsi, vagy nagy a cici ha kiállhatatlan a csaj akkor mindegy.

Neked is legyen önbizalmad, hidd azt hogy minden férfinaka te melled tetszik.

Biztos lesz akinek nem fog nagyon tetszeni de hát ez mindenben így van.

De én is azt mondom inkább kisebb legyen mint műcici.

De nyilván ha olyannal jönnék össze , lehet az tetszene ha olyan lenne a csaj.

2020. márc. 19. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kulso dolgok szamitanak igazabol, hanem h meddig mersz elmenni egy megfelelo partnerrel, mindig ez a lenyeg.
2020. ápr. 11. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!