Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne rá térni?
Van egy lány, úgymond egy helyen dolgozunk szoktuk látni egymást naponta 3x 4x
Beszélgetünk is néhány percet
Nagyon tetszik nekem ez a lány, elképzelhető hogy én is neki :)
Ciki lenne azt mondanom neki hogy szép lány és nekem nagyon bejön? Ha esetleg ő mégsem akar tőlem semmit, vagy van valakije, akkor ez mindennap ciki érzés lenne hogy bepróbálkoztam nála
Valami tanács ?
Lányok jmis írjanak véleményt ti hogy látjátok ezt
Köszönöm
Hány éves vagy 10?
Miért lenne ciki? Jelezd felé, h szerinted szép, vonzó nő. Flörtölj vele kicsit.
23 eves vagyok, a lány 21
Nem tudom van e valakije
De mikor beszélgetek vele érzem hogy erdekli amit mondok és szokott nevetni sokat ami viszont jó!
Igazábol csak azt nem akarom hogy utána meg cinkbe érezzem magam h bepróbálkoztam
Beszélgess vele filmekről, pl amit előző este néztél. Aztán ha jo a film téma, kérdezd meg van-e kedve filmezni veled egyik délután... Ha rákérdez, hogy randi, mond hogy "akár" vagy "ha szeretnéd, hozol egy finom borocskát a filmhez" Így nem kell direktbe színt vallani, de kiderül amit tudni akarsz, pl van pasija vagy bármi.
22L
Igen, ez is jó lehet
Mert barmiről tudnék vele beszélni
Csak hát ha már elhívom filmezni akkor meg utána ha nemet mondd
Pont az lesz amit nem akarok h ott lesz benne h na ez is be probálkozott
Valami olyat keresek ami még ha nem is jön be , később sem ciki ha látjuk egymást
Köszi :)
Be bróbálom de lehet most nem menne a hülye vírus miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!