Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nem számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem számít szüzesség elvesztésnek ha gumival csináljuk?

Figyelt kérdés
Mivel így nem ér össze a két nemi szerv, csak nagyon közel kerül egymáshoz. Az a baj, hogy mindenki hülyének néz, így inkább azt mondom hogy nem vagyok szűz....

2020. márc. 17. 20:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Értem,a fizikai kontaktus hiányára gondolsz.
2020. márc. 18. 20:28
 32/39 ZoltanAnglia ***** válasza:
61%
Olyen, mintha azt kerdezned, ha gumival szexelek valakivel az a parom megcsalasanak szamit???
2020. márc. 19. 21:04
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a logikus gondolkodást és a fizikát is, tudományt, de ez az elméleted/definíciód akkor sem állja meg a helyét. A szüzesség az egy erkölcstani fogalom, és nyilvánvalóan nem szükséges az elvesztéséhez az, hogy óvszer nélkül történjen, még ha ez a fogalom keletkezésekor nem is volt létező dolog. Ugyanígy az anális közösülést sem venném erkölcstanilag más kategóriába. Ugyanakkor néhány lány és fiú azon elképzelése is alapvetően hibás, hogy a szűzhártya megléte/hiánya jelentené a szüzesség meglétét/hiányát (pl. sportolásnál átszakadhat, de attól még szűz marad).
2020. márc. 19. 21:18
 34/39 anonim ***** válasza:
55%

Az a kérdés bennem is felmerült már, hogy vajon tekinthető-e éppen olyan teljes értékűnek a szex gumiban, mint nélküle. Hasonló dilemma: ha a bölcsek kövét kesztyűben érintetted meg, akkor voltaképpen megérintetted, vagy sem?

Odáig azért nem merészkednék, hogy azt jelentsem ki, hogy aki eddig csak gumival szexelt, az szűz, pont azért, amit az utolsó válaszoló írt. Szüzesség = erkölcsi értelemben vett tisztaság. Az aktus szexuális töltete az, ami "beszennyez", nem a testnedv.

2020. márc. 19. 23:19
 35/39 A kérdező kommentje:
Nagyon jó példa, pont mint a gumikesztyűben érintés..
2020. márc. 20. 09:10
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kár volt leírnom, mert a homlokára csapó emoji és a hülyevagyba$zdmegneszaporodjál hasznosabb válasznak bizonyul, mint egy olyan, ami érdemben próbál meg hozzászólni a kérdéshez. :D
2020. márc. 20. 14:19
 37/39 anonim ***** válasza:
49%

Ez, ugye, csak provokatív, kamu kérdés...? Nem akarom elhinni, hogy ez igazi, őszinte kérdés...

Azért mégis válaszolok: IGEN, csak szerinted.

Kandi kamera...? :)

2020. ápr. 18. 23:37
 38/39 anonim ***** válasza:

ha húzok egy zoknit a bontókalapácsra és fejbeverlek vele, akkor nem is hagy nyomot igaz? :D

Amúgy az eszmefuttatás nem rossz, de attól még nem helytálló, akármi is volt a töködön, benne volt a hüvelyben, slussz.

2020. máj. 1. 14:21
 39/39 anonim ***** válasza:
Ezt csak azok a pasik állítják (talán szó szerint is), akik gumi nélkül akarnak megdugni.
2020. júl. 8. 05:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!