Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan bosszant, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bosszant, hogy egy fejjel kisebb,6 évvel fiatalabb fiú simán lefog szex közben, és azt csinál amit akar?

Figyelt kérdés

2020. márc. 17. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én értem mire céloz a kérdező..

Lehet úgy tűnik, mintha azért panaszkodna, hogy semmi sem jó. De valójában nem ezt mondja, hanem az zavarja, hogy KISZOLGÁLTATOTT.. de hát ez olyan, hogy vagy megszokod, vagy mindig félsz lesz benned.. sajnos tényleg nem lehet mit tenni, ha az a törékeny nádszál kisasszony alkat vagy.. de azért ne félj, a normális férfiak szeretnek vigyázni a lányokra:)

2020. márc. 17. 21:27
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
én sem tudtam rájönni hogy melyik része a probléma a kérdésnek... ha zavar hogy kisebb lévén "legyűr" kezdj el edzeni :D ha az zavar hogy"azt csinál amit akar" lapátra vele. kölcsönösségen alapul a testiség,nem azon hogy erőfölényből adódóan mit tud veled csinálni a srác. aláírom hogy vannak ilyen alárendelt szerepet kimondatlanul is szerető nők,azt gondolom te is ilyen vagy... ebből a leírásból ráadásul olyan megerőszakolós hangzása van a sztorinak... persze nyilván nem ez történik igaz?!
2020. márc. 17. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:
27%
Nézz a neten pár önvédelmi videót, jobban jársz vele. Ha nem ért a szóból, akkor alkalmazd a lábaddal a "diótörést".
2020. márc. 17. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

Ha téged zavar,hogy ő ilyen,akkor ne találkozz vele többet. Küld hozzám :D

Ahogy engem,úgy még sok mindenkit izgatez a dolog,sőt,akár durvábbak is,de csak addig szabad ilyesmit engedni,míg mind a 2 fél élvezi. Mondjuk ez alap.

2020. máj. 9. 07:45
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Kb. te vagy 22 és nő, a "jógyerek" meg 16?

És lenyom, mint a sátorcölöpöt?

Mindkettőtöket nagyon irigylem!!!

Szupi játék lehet!!! Ne bosszantson, inkább élvezd ki minden másodpercét!

2020. máj. 10. 08:58
 16/16 anonim ***** válasza:
66%

Mit értesz az alatt, hogy azt csinál, amit akar? Ha olyant, ami neked is jól esik, és benne vagy, akkor a beleegyezéseddel történik. Ha erősen lefog, az még nem erőszak, inkább hozzásegít a nagyobb orgazmushoz. A tapasztalatom szerint a nők jobban élvezik, ha nem tudnak kitérni előle. Sok nő az orgazmus előti másodpercekben lelökné magáról a pasit, összezárná a combjait, ilyenkor nem árt, ha erős a férfi, és folytatja, mert ez után jön az öntudatlan, percekig sikoltozva tartó élvezés.

Ha nem esik jól, akkor mondd meg neki, vagy ha mást, másképpen akarsz, azt is. Ha továbbra sem törődik az igényeiddel, akkor van csak okod a panaszra.

2020. máj. 14. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!