Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit fog reagalni?
Figyelt kérdés
Ha csak ugy a semmibol eltunok a szeretom minden elerhetosegeibol! Tiltottam mindenhonnan! Nem volt vita semmi csak en mar beleuntam es megalazva erzem magam! L2020. márc. 17. 11:52
1/11 anonim válasza:
Szomorú és csalódott lesz, én nem tennék soha ilyet. Megmondhatnád neki hogy vége de eltűnni az nem teljesen fair. Te örülnél ha veled ezt valaki megtenné? Ha megbántott akkor beszéld meg vele. Bocsi kioktatni nem szeretnék senkit nem ennek szánom..
2/11 anonim válasza:
Elég szemét módon vetsz véget!
Nem lenne korrektebb felhivni es elmondani neki!!
3/11 anonim válasza:
Csak egy szerető. Nem tartozol neki magyarázattal.
5/11 anonim válasza:
3? Ezt komolyan gondolod? "csak" egy szerető de egy ember..
6/11 anonim válasza:
Engem ugyanúgy tiltott a szeretőm mindenhonnan. Valószínűleg megbeszélték a férjével a dolgot.
Először nagyon hiányzott, de aztàn lett másik. Nem haragszom rá, ez benne volt a pakliban. Ez a játék így működik.
Végül is jól döntött hogy a 10 éves kapcsolatát nem rúgta fel.
7/11 anonim válasza:
6, ezt neki kell tudnia hogy hogy dönt, de tudod a csomagolás az a nem mindegy.
8/11 anonim válasza:
"Szépen" bánsz az emberekkel drágám, szeretnéd hogy veled is így bánjanak? Nem vagy "köteles" fenntartani egy kapcsolatot ha nem akarod, nem kell több oldalas kisregényt sem írnod a nem-ről, sem százszor elmagyaráznod, de legyél annyira korrekt hogy közlöd vele, képzeld magad a te helyébe! Hogy mi lenne fordított helyzetben, neked hogy esne? Na pont így járj el.
9/11 anonim válasza:
Ezt csak az erdemli meg, aki szemet vagy taplo volt veled. Illetve mikor teged razott le tulajdonkeppen, csak a hianyoddal akarsz feltunni.
Maskulonben kegyetlenkedes. Es pont igy nem tudja o lezarni. Ha ez a celod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!