Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, van itt köztetek olyan, akinek számít?
Azokat a nőket kérdezem, akiknek számít a méret! Tudom, hogy körülbelül 10/2-nek számít, de én őket kérdezem!
Melyikőtöknek mi számít jobban, a vastagság, vagy hosszúság?
És centibe? Írjátok oda azt is, hogy hány évesek vagytok.
Köszi előre is az értelmes kommenteket!
Nagyon kevés olyan nő fog válaszolni akinek számít a méret és az a méret 20 centi körül van!
Ezt tapasztalom sajna!! Mármint az sajna, hogy nem vállalják ha a nagyot szeretik :)
27F
Nem mindegy, hogy valakinek szetment-e a huvelye vagy ragalmas. Akinek laza lett, kell egy vasaagsag, hogy erezze. Hossznal van egy hatar. Az igazan nagy farok nem megy be tovig, az mar lelektanilag szamit.
Nekem a kozepeske jo, a kisebbel is jo volt, mert az evek soran ugyanolyan maradt a huvelyem, nem egy nagy meret.
Nekem szamit (meg ha le is pontoznak). 13-14cmminimum legyen azert. De 18nal hosszabbat mar nem akarnek. De ennel a vastagsag fontosabb! Ha nagyon vekonyka nem sokat erezni belole sajnos. Honosz vagy sem de igy van. Akkor hiaba hosszu az nem sokat er. Ugyhogy vastagsagra 3,5-4cm szerintem az idealis
(Ezek csak a 'tokeletes farok' szempontjabol szamitanak, nyilvan az eletben ha nem ekkora akkor sincs baj, csak alkalmazkodni kell meg ha maga az ember megfog nem azert fogom dobni mert 2 cm rel rovidebb a farka mint amit en megalmodtam:D)
23N
Én szeretem a nagyot, és? Engem az sem érdekel, ha fáj, úgyis csak az elején fáj utána hozzá lehet szokni
Mert egy kis kukac sosem fog olyan orgazmust okozni mint egy 20-22 cm-s. (Tapasztalatból, nőként írom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!