Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van köztetek akinek nem csak a külső számít?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet felismerni azokat a nőket, akik nem külső alapján (és nem is pénz) alapján választanak partnert?
Valahogy jó lenne már az előtt tudni, hogy odamegyek valakihez. Értitek. Gáz az elutasítás :-/ Egy kicsit összetörök miatta, úgyhogy mióta egyedülálló vagyok, nem is próbálkozom
Ilyen nö már nem nagyon van. Nekem csak annyi az elvárásom hogy normalis legyen es elfogadjon igy. De 2 éve nem találok baratnőt. Nagyon kevés a normalis
2018. dec. 31. 00:39
2/10 anonim válasza:
legyél normális, mindenkinek számít valamennyire a külső, megfelelő belsővel sok esetben kompenzálhatsz
de ne várj hogy egy igénytelen csövessel bárki összeálljon, főleg ha esetleg egy 10/10-es diplomás jól menő nőről van szó aki elért valamit az életben
2018. dec. 31. 00:39
3/10 anonim válasza:
Nincs olyan h nem szamit a kulso
2018. dec. 31. 00:51
4/10 anonim válasza:
Van
2018. dec. 31. 01:06
5/10 anonim válasza:
Ez fordítva is igaz àm! Kevés olyan férfi van aki nem külsőségek miatt dönt. A mellméret, popsi méret,alak azért nektek is fontos.
És akàrhogy is nézem, az igazi férfi is kezd kihaló félben lenni!
Akinek nem inge..
2018. dec. 31. 02:02
6/10 anonim válasza:
Azért vannak még normálisak. Nagyon sokat számít a pasi kisugárzása, stílusa. Van, hogy kinézetre annyira nem jó a pasi, de mellette olyan dumája van, kedves, intelligens, stb, hogy eltörpül a kinézete mellette.
2018. dec. 31. 08:32
7/10 anonim válasza:
Aki olyan kövér, hogy már nem kell senkinek, annak nem fog számítani a külsőd.
2018. dec. 31. 12:20
8/10 anonim válasza:
Ismerd meg aztán kiderül hogy mire hajt, amúgy vmennyire fontos a külső, de vannak még normális lányok csak őket nem veszik észre...
2018. dec. 31. 13:24
9/10 anonim válasza:
Az első számú szempontjuk a külsőd, férfias megjelenés hosszúkás szögletesebb arc, magas, edzett (nem = a szétkokszolttal). Bennem ezek nincsenek meg, nem is volt komoly kapcsolatom sem, és nem is lesz, alacsony ronda férfiként.. A humor csak akkor számít, ha teljesíted a külsőre szabott követelményeket.. Nem 1-2 alacsony (170cm) jó humorú férfit ismerek, akik egy stand-upost is lealáznának mégis egyedülállóak és nem önszántukból. Sok nő 35 évesen is kb 15 éves szellemi és érettségi szinten van. Én már feladtam, nem mutatom ki a csalódottságomat, de próbálkozni sincs értelme a garantált kudarc miatt.. 32/f (nem kérek privát üzenetet, előre is köszönöm!)
2018. dec. 31. 14:00
10/10 anonim válasza:
Basszus nem is gondolnám, hogy ennyi önbizalomhiányos pasi van. Sok szerintem már bebeszéli magának, hogy úgysem kellene senkinek. Meglátszik az ilyen egy pasin, és egy nő sem akar lelkisegélyt játszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!