Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem vannak a lányok eltévedve a farokméretekkel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintem egy átlagnál kicsit nagyobb 15-16 centisre is elhiszik simán, hogy 18-20. Gondolom ez onnan adódik, hogy mindenki hazudik nekik és fölé becsülve mondják nekik. Akinek meg tényleg 17- 19, ami már azért nagynak számít arra meg azt mondják, hogy átlagos meg kicsi, ha mondod nekik...Nevetséges. Nem értem eleve minek ezekkel a számokkal baszakodni, úgy is mindenkinek más az optimális.
Csak azért vagyok ideges, mert az én valós 19 centimre megkaptam, hogy az átlagos, már nem egyszer...
2020. márc. 16. 16:34
12/19 anonim válasza:
Meg tudom erősíteni kérdező, nekem alig 16 cm, és az első csajom meg van győződve róla, hogy nekem 19 cm volt, mert annyit mondtam rá (igen, tudom gáz volt hazudni, fiatal voltam).
13/19 October15 válasza:
De ez hülyeség. XD Mármint szemmérték fszom... azért nem nehéz megmondani, hogy valami 16 vagy 19. :D Pedig nekem effektíve papírom van róla hogy jóformán vak vagyok. XD
14/19 anonim válasza:
Pedig de, elég nehéz megmondani, 3 cm különbség az nem sok, főleg egy lány számára, aki annyira nem vágja a méreteket.
15/19 October15 válasza:
14.: Igen amiért nincs farka azért már keveri a centit és a métert vagy mi? :D Most nem feltétlenül egy 16 és egy 19 centis farokról beszélek hanem egy tetszőleges tárgyról ami 16 és 19 cm hosszú. Gondolom parkolni sem tudnak ha már itt tartunk ugye? :D
16/19 A kérdező kommentje:
October15 nyomd már el magad, minden kérdésnél ott a neved. Nincs életed?
2020. márc. 17. 21:44
17/19 anonim válasza:
Ahogy mondod. Egy tetszőleges tárgyról én is nehezen mondom meg, hogy 16 vagy 19 cm, pedig van közöm a méregetéshez, nem egy lakásfelújítást, beszereléshez asszisztáltam már, nem idegen számomra a mérőeszköz.
18/19 October15 válasza:
Hmm... akkor ez esetben van még egy képességem amiről tévesen hittem azt, hogy teljesen átlagos szinten van.
Végül is számomra ez csak jó hír.
19/19 October15 válasza:
16.: Dékáni szünet + előrehozott tavaszi szünet. Életem az éppen lenne ha nem lenne coro na na na na na. De hát van úgyhogy sajnálatos módon nincs jobb dolgom azon, hogy napi 1 normális ember lényeges kérdésére válaszoljak a maradékon meg sírva röhögjünk haverokkal. :D Amúgy kösz a szórakoztatást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!