Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem szopok akkor ne is várjak nyalást? Mi a véleményetek erről fiúk?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 11:29
11/20 anonim válasza:
Szopni nagyon is jó,visszonzásul én is kapok nyalást.
De ez oda vissza müködik,mert egy idő után egyoldalú lesz
12/20 anonim válasza:
Nem szabályszerűen, de azért illik adni h ha kapsz is. 69 jó példa rá, egyikotok se csak fekszik és vár mindketten dolgoztok ameddig az egyik addig a másik is, így nincs az h pl mondjuk a pali felirat nyamnyog a lánynak meg 5perc után görcsöl az alkalcsa (vagy fordítva).
De van pl aki csak adni szeret kapni nem annyira, partner függő. Megbeszélitek ki mit vall és egyeztettek aztán hajrá. F/26
13/20 Lazy Lover válasza:
Nálam ez oda vissza játszik nem szeretem ha valaki önző a szexben
14/20 anonim válasza:
Szerintem is ez egy oda-vissza dolog!
15/20 anonim válasza:
Én is szeretem ha szopnak, de nem feltétel, és nem kizáró ok hogy nem nyaljak! Volt olyan partnerem aki nem szerette csinálni, de volt olyan aki nem szerette ha nyalom viszont imádott szopni. Ez mind mind partner függő szerintem elvárások nem lehetnek, mindenki azt csinálja amit szeret.
17/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel az elsőnek megjelölt téma, a másodikban pedig max. női talpat lennék hajlandó kényeztetni.
18/20 anonim válasza:
Az fix, hogy ha nem szopsz, akkor én se nyalnék, mert én nem elvezetből nyalok, csak azért, hogy a lánynak jó legyen (de emiatt szivesen csinálom). Bár én alapból elvárom a szopást bármilyen kapcsolatban.23f
19/20 anonim válasza:
Néha jó érzés hogyha bekapják de szerintem meg tudnék barátkozni vele hogy kimarad ha a többi oké. Nyalni viszont imádok és 69-ben legalább a melledre engedned kell. :D
35F
20/20 anonim válasza:
Én biztosan nem várnám el, egyebek imádok nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!