Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még várják egy olyan lányra akivel szerelemből veszítem el vagy ne?
Vagy ez már nem "divat"?
Lányok mi a véleményetek egy ilyen fiúról?
Ha te tényleg úgy érzed ezt szeretnéd...
Várj!
De majd jönnek a lányok és megírják hogy érdemes-e valóban. :)
F
Gyere ossze velem
Ram nem kell varj
Rám nezel és szerelmes leszel
van-e valaki a képben,van esélyes akire érdemes lenne várnod? mert ha nincs a radaron valaki,de még csak mutatóban sem,akkor talán érdemes lenne más lehetőséget is figyelembe venni...
(viszont a lányok válasza engem is érdkel)
Szerintem az régen sem volt nagy divat a férfiaknál, hogy a nagy őt várják meg a szexel.
Lányoktól már hallottam ilyet,olyan volt, meg elvétve meg akad is ilyen csaj, de már ott is ritka.
33/F
Szerintem inkabb szexelj, mar eleg erett vagy hozza. Na meg lehet mar az agyad is alig birja a szexualos feszultseget.
Aztan meg majd ha jon az a lany akibe szerelmes leszel mar legalabb jobban fog menni az agytorna es ot is boldogabba teheted majd ezaltal.
Mellekesen en szex kozben/ utan szerelmesedtem bele a baratomba. Elotte is kedvektem, de nem voltam szerelmes. 1. csak tetszett, aztan beszelgettunk szimpatikus volt es megkedveltem.
Szex utan odafurta a labat a labaim koze, a fejevel meg odabujt a mellemhez es olyan szeretetre melto volt hogy azt gondoltam hogy hogy nem lehet ezt az embert nem szeretni. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!