Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik legalább annyira,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik legalább annyira, vagy jobban szeretitek a nyalást, mint a szexet, miért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak szép számmal ilyen nők, csak az nem teljesen tiszta számomra, hogy mi az oka ennek. Miért szeretitek jobban?

Ha nem szeretnétek privát áradatot, üzenetben is elmondhatjátok.

Légyszi írjátok hány évesek vagytok! Köszönöm szépen :)

2020. febr. 10. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, még nincs viszonyítási alapom, de szerintem azért, mert a nyalásnál maximálisan koncentrálnak ránk, szexnél meg a pasi azon van, hogy neki is jó legyen.:)
2020. febr. 10. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak csikló orgazmusom van.
2020. febr. 10. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a #2-es is írta, mert a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa, kell a nyalás utána a csúcs eléréséhez. Viszont kell a dugás is, a kettő együtt, nem külön-külön.
2020. febr. 10. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért szeretem,mert akkor csak rám figyel.

Szeretem amikor lüktett,görcsberándulok,szívem hevesebben ver...

2020. febr. 10. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert szinte csak oráltól tudok elélvezni
2020. febr. 10. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz, csak csikló orgazmusom van így szex közben nem tudok elmenni.

Ezek után szerintem nyilvánvaló melyiket szeretem jobban :D

Természetesen a szexet is élvezi az ember ettől függetlenül

2020. febr. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!