Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem viszonozza az oralt de en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem viszonozza az oralt de en nem tudok neki ellenallni?

Figyelt kérdés
Pasim sosem viszonozza az oralt csak felevente kb de en sokszor csinalok neki ennek ellenere mert megkivanom ot. Beszeltem vele errol aztmondta nem undorodik es szeret nyalni dehat nemertem miert nem csinalja. Ne csinaljam en se neki ha o se nekem? Szerintem o szimplan lusta, es onzo.
2020. márc. 14. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Te se csináld neki! Csak kihasznál! Dobd ki, válassz egy normális pasit aki viszonozza!
2020. márc. 14. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy kinyalnálak, hogy kezed lábad remegne! 👅🤭

A barátod meg valóban egy önző szar alak.

Az 1 dolog, hogy nekem fontos a nyalás,mert engem izgat, és kívánom nagyon, szex előtt alatt is egyfolytában.

Azt megértem ha valaki nem pont ilyen kint én, de aki fél évig nem nyalja ki a saját csaját, de szoptatni azt szeret, az az én olvasatomban nem férfi!

33/F

2020. márc. 14. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem barátnőm volt kis ideig aki nem szopott, de a nyalást azt elvárta. Egy ideg türtem, és közöltem vele, ha ő se, én se csinálom. Erre beverte a durcát, és közölte velem, hogy mehetek is! Rohadtul nem esett jól, de legalább így tudtam, hogy hányadán is állunk.
2020. márc. 14. 17:54
 4/4 October15 ***** válasza:
Miért ne csinálnád? Mármint az nem jó, hogy ő nem viszonozza de az alapján amit írtál te adni is szereted nem csak kapni, izgat ha csinálhatod -> miért ne csinálnád? Csak magyarázd el neki, hogy te több orált igényelsz ennél, sokkal többet.
2020. márc. 14. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!