Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, akiknek bejönnek az idősebb pasik. Mi jön be rajtuk? Mikor jöttetek rá hogy ők (is) bejönnek? Volt már idősebb pasival valami?
Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 13:11
12/18 anonim válasza:
Perverzebbek.
Nem élveznek el gyorsan
Stb
Lehetne sorolni
13/18 anonim válasza:
Már 10 évesen tudtam, hogy bejön nevelőapám legjobb haverja, 8 évvel később már én is bejöttem neki.
Én voltam 18 ő 39.
14/18 anonim válasza:
Ohh...egy fiatal csajszi izgatna engem is!
40+f
16/18 anonim válasza:
Tapasztaltabbak, illetve olyan férfiasság tud áradni egy idősebb pasiból, amilyen egy fiatalabból nem. Nem egy brutál 50+ férfi van, akinek kifejezetten jól áll az öregedés, még ha őszül vagy kopaszodik is.
17/18 anonim válasza:
Nem is képzeltem volna, de ez létezik! Hatvanon felül vagyok, de nem hagyom el magamat, nem vagyok ráncos, se kopasz (de ősz igen). Negyvenéves a szerelmem, és meg vagyunk veszve egymásért. Nem kell tanítani, nem erről van szó, hanem tudom, hogy az tetszik neki, hogy érezheti a vonzalmamat, a vágyamat, mert ez hiányzik az életéből. És persze ki is mondom, amit érzek iránta, türelmes vagyok, és dicsérem. Nem a pénzem kell neki, visszautasítja még az ajándékokat is.
18/18 anonim válasza:
Valahogy izgat az, hogy tapasztaltabb és idősebb.
A legtöbb azért sokkal férfiabban néz ki testalkatra is vagy gondolok pl arra, hogy sokaknak van borosta vagy szakáll, nekem ezért is jönnek be jobban. Kapcsolatom nem volt velük ha esetleg sok minden egyezne vele, egy hullámhosszon lennénk akkor akár komolyat is el tudnék képzelni egy tőlem idősebbel.
Nekem már tini korom óta bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!