Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra valami módszer hogy a szex okozta fájdalmakat elnyomjam magamban?
#2 pl.: kipróbálnám hogy milyen mikor egy srác kézzel vagy szájjal izgat odalent, elmesélésből gondolom hogy nem lehet rossz.
#1 vannak a szexi, vonzó, széparcú, lepedőakrobata nők akik válogathatnak, meg a szerencsések akik szerelem, szex és minden terén megtalálják a partnerüket, és vagyok én....
#3 megbeszéltük hogy őt az én vágyaim nem izgatják, hát az élet néha lemondásokkal jár
Ha nem a baratod tulzott mereterol van szo, akkor ugye egyaltalan nem vagy feluzgulva, sot, feladatot teljesitesz.
Ha jol ertem, nem olyan a baratod, mint amilyet szeretnel magadnak. En ezt nagyon is megertem. Ezert voltam szuz sokaig, meg egyedulallo sokat. En nagyon vagytam szexre, de egyszeruen tudtam, inkabb a halal, mint kozombosen, vagy undorral, ha nem kivanom a masikat.
En mai napig egyedul lennek, ha nem nyilt volna ki elottem a vilag pasizas teren.
Ez tragikus. Jo hir, eleted masik feleben meg elvezheted a szexet masvalakivel.
Biztos, hogy egyutt kell lennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!