Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogy védekezik? Mi a tuti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy védekezik? Mi a tuti módszer?

Figyelt kérdés
Van olyan aki óvszer használat melett, tablettát is szed? Utáni nem féltek attól a pár százalék esélytől, hogy teherbe estek? Utána szoktattok szüzességi tesztet csinálni? Ki milyen módszerrel védekezik és miért pont azzal? Fiúk, ti kiveszitek orgazmus előtt? Nemi fertőzések óvszerrel kikerülhetőek?

2020. márc. 10. 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Csak az óvszer az ,ami véd a fertőzésekkel szemben, és ha megsérül akkor az sem. A legbiztosabb a fogamzásgátló, óvszer és a méhbe helyezhető eszközök(spirál). A gyógyszer és a spirál mellé nem kell megszakításos közösülés, de ha félsz a fertőzéstől, az óvszer jól jöhet.
2020. márc. 10. 23:47
 2/14 anonim ***** válasza:

A tudomány mai állása mellett a legbiztosabb védekezési mód az óvszer (az elkötés mellett, de azt most ne vegyük ide). Mind terhesség, mind a betegségek szempontjából.

Helyes használat: letekerni a tövéig, csúcstámadás előtt kivenni egy pillanatra és megnézni megvan-e még a kis spermazsák a végén.

A nemi úton terjedő betegségek 90%-át szűri, amit nem az a HPV, herpesz stb. ezeket orális úton is elkaphatod. Nem úton terjedőek ellen a legbiztosabb védekezés: monogám párkapcsolat és/vagy nagyon-nagyon megválogatod a partnereid (és óvszer).

Szüzességi teszt helyett feltételezem terhességire gondoltál :) Nem, nem szoktunk csinálni, mert minek?

2020. márc. 11. 00:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Foggatlo ha nem akarsz teherbe esni óvszer kiszakadhat. nem ekll boldog boldogtalannal agyba buji aztan johet atabi :P
2020. márc. 11. 01:09
 4/14 anonim ***** válasza:

Évekig óvszer és tabletta

Tudod az óvszer a nemibetegségtől is véd. A tabletta csak arra jó h ne kapjam be a legyet

Még okoz ég, jó kis hormon zavart

2020. márc. 11. 05:59
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Mi az a szüzességi teszt
2020. márc. 11. 06:00
 6/14 anonim ***** válasza:
En fogamzasgatlot szedek es a parom mindig belemelvez
2020. márc. 11. 07:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Spirál
2020. márc. 11. 07:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Hormonmentes spirálom van.
2020. márc. 11. 08:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Tablettával védekeztem, kapcsolat elején még óvszerrel is pluszban, mert a betegségektől csak az tud védeni. Sosem féltem a pár százaléktól, mindig megfelelően szedtem a tablettát, és a gumi se szakadt ki soha, ha éppen volt. Minden hónapban rendesen véreztem, szóval nem volt okom aggodalomra.

A szüzességi tesztet nem tudom, mire érted, kicsit felesleges lenne minden szex (vagy úgy bármilyen szex) után elvégezni :D Ugyanígy a terhességi tesztekkel, azt is csak havonta egyszer tudnád használni érdemben, de ha foggátlót szedsz, akkor az sem tud igazán használható eredményt adni.

2020. márc. 11. 09:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindig élvezzen a számba a végén.
2020. márc. 11. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!