Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy védekezik? Mi a tuti módszer?
A tudomány mai állása mellett a legbiztosabb védekezési mód az óvszer (az elkötés mellett, de azt most ne vegyük ide). Mind terhesség, mind a betegségek szempontjából.
Helyes használat: letekerni a tövéig, csúcstámadás előtt kivenni egy pillanatra és megnézni megvan-e még a kis spermazsák a végén.
A nemi úton terjedő betegségek 90%-át szűri, amit nem az a HPV, herpesz stb. ezeket orális úton is elkaphatod. Nem úton terjedőek ellen a legbiztosabb védekezés: monogám párkapcsolat és/vagy nagyon-nagyon megválogatod a partnereid (és óvszer).
Szüzességi teszt helyett feltételezem terhességire gondoltál :) Nem, nem szoktunk csinálni, mert minek?
Évekig óvszer és tabletta
Tudod az óvszer a nemibetegségtől is véd. A tabletta csak arra jó h ne kapjam be a legyet
Még okoz ég, jó kis hormon zavart
Tablettával védekeztem, kapcsolat elején még óvszerrel is pluszban, mert a betegségektől csak az tud védeni. Sosem féltem a pár százaléktól, mindig megfelelően szedtem a tablettát, és a gumi se szakadt ki soha, ha éppen volt. Minden hónapban rendesen véreztem, szóval nem volt okom aggodalomra.
A szüzességi tesztet nem tudom, mire érted, kicsit felesleges lenne minden szex (vagy úgy bármilyen szex) után elvégezni :D Ugyanígy a terhességi tesztekkel, azt is csak havonta egyszer tudnád használni érdemben, de ha foggátlót szedsz, akkor az sem tud igazán használható eredményt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!